hain domdom seni
çalıştır tabi kadını:)))
sorması ayıp ne kadar veriyosun canım
öpüyorum canım bende seni kocaman
görüşürüz yarın..
kızlar canım çok sıkkın o kadar sıkkın ki başım çatlıcak birazdanmafoldumben
abimle nişanlısı ayrılmış hem de o kadar ufak bir nedenden dolayı ki...
abim geri dönmem diyormuş annem gelini aramış o da aynı şeyi söylemiş gelinin annesi telefonunu açmamış bile anneme..
annem çok üzgün hem nasıl üzgün olmasın ki bir sürü planlar yapıyordu yok oğluma şöle yapıcam yok böle düğün yapıcam diye 3 gündür durmadan ev arıyordu yünler yıkandı yorgan siparişleri verildi nevresimler alındı bilezik paraları birikti daha neler neler şimdi çok üzgün
kasım 15 düğün diyorlardı daha dün mafoldumben
bende kendime engel olamıyorum ağlayıp duruyorum nedense...
ya kız takmış işte bişeylere
abim bayramda antalyaya 3 gün tatile gitti neden onlara gitmemişte tatile gitmiş halbuki telefonda anlaşmışlardı abim bu hafta gideceklerine dair söz vermiş kızda kabul etmişti ama şimdi onu bahane ediyormuş(
annem kızın annesinden nişanda taktığımız bileziği istemiş yani aynsından bir tane daha alıp götürmek için...
kız abime annen bileziği aldı diyormuş: ((
sanki bilmiyormuş gibi nedeni
habire kardeşin çok suratını astı geldiğimizde deyip duruyormuş benden için(
abim demiş taa o zaman benim bi tane kardeşim var uğraşamazsın onunla demiş o evli senin gibi rahat değil kim bilir ne düşündü neye canı sıkıldı falan demiş geçiştirmiş..
annemede öle bi sürü bahaneler bulmuş ramazanın 2.haftası gelmişledi çeyiz getirmeye diye o zaman çıktı herşey zaten..
en çokta annemle bana ama en çok anneme bahane buldukları için üzgünüm seven insan bizi kafaya takarmı yaa bak burda ne arkadaşlar var jnaz alınyazım hep kaynanadan çekiyor mısra hiçbirisiyle görüşmüyor seven böle olur işte biz kötü bile olsak abimle iyi olur sevdasına bakar ama yok işte((
çok üzgünüm ya teyzem de kociş te ızıyor sen neden bu kadar üzülüyosun ağlıyosun diye ama elimde değil abime üzülüyorum işte
o şimdi çaktırmıyor ama eminim üzgün(
arkadaşları dalga geçmesine rağmen bir gün bile alyansını çıkarmadı hergün 1 de 2 de eve gelen 10 da geliyordu eve annem çok mutluydu(
off ya içim o kadar dolu ki cssa cım sabaha kadar yazsam bitmez yani(
zor hayatım işte kendimi sakinleştiremyorum bi türlü mafoldumben
en iyisi bi duş alıyım da uykum gelsin biraz
zaten ağrılarım tuttu yine
çok mutsuzum çok üzgünüm
benim abim bunları haketmedimafoldumben bende mafoldumbenannemdemafoldumben
sende sağol desteğin için bitanem
iyi geceler sana ve bebişine
öpüyorum kocaman
off poka yaa
çok üzücü ya anlatamam
abartıyorum sanmayın sakın
ne desem ne düşünsem avutamıyorum kendimi
abim o benim mafoldumben
gidemedim de yanlarına
abim zaten bağrıp çağırmış çıkmış dışarıya
annem evde arkadaşı ve teyzemle
bende burda ağlayıp duruyorum(
iyi akşamlar kızlar
sonuçlar açıklanmış ve eşim hiçbi dersten geçememiş
hem ağlıyorum hemde vardır bunda da bir hayır diyorum
ay bitanem benim yaya insanlar neden böle nalmaıyorum ya. iyilik yapmak suç oldu.
iyilerin hiç şansı yok bu dünyada artık.
sen yanlarında değilsin tek başınasın ondanda bu kadar kötü oldun canım beni yaa
eşin nerde angelim ya
60 TL veriyorum canımcım.
Canım inan çok şaşırdım ya...akannehir Hiç beklemiyordum yani.Aileler girince,iş ciddiye binince ne kadar da değişiyor hayat değil mi?
Bence ne senin ne de annen ve abinin en ufak bir hatası yok.Sanırım kızın başka sorunları var ve bahane ediyor.Bence yolun en başından bitmesi iyi olmuş angelim ya.Evlenip boşanmaları daha mı iyi olurdu?Herşey de bir hayır vardır canımcım:teselli:
Üzülme,yıpratma kendini:1hug:
günaydın canımgünaydın kızlar.angel canım hiç üzülme geri barışmasalar bile önemli değil.dünyadaki tek kız o değil.benim çok arkadaşım nişan attılar ama daha iyileriylede evlendiler.dünyanın sonu değil sonuçta.inşallah hakkında hayırlısı ne ise o olsun.ama mileet çoluklu çocuklu bile boşanıyo bu baştan bitmiş daha iyi yine.üzülme sen kendini mutsuz etme.abinde bir iki üzülür geçer zamanla.
günaydınnnnn canlarrr
hepinizi seviyorummmmmmmm
günaydın canlarımmm
jasmin derya nasılsınızzz...
angel ım nası oldun bitanem benim.
eşim evdeydi canım ama uyuyordu
bizde hiç beklemiyorduk herşey güzel yolunda diye seviniyorduk ama işte kader kısmet tamamen evet evlenip ayrılmasından sa şimdi başta olması daha iyi ama yinede çok üzücü işte...
günaydın kızlar.angel canım hiç üzülme geri barışmasalar bile önemli değil.dünyadaki tek kız o değil.benim çok arkadaşım nişan attılar ama daha iyileriylede evlendiler.dünyanın sonu değil sonuçta.inşallah hakkında hayırlısı ne ise o olsun.ama mileet çoluklu çocuklu bile boşanıyo bu baştan bitmiş daha iyi yine.üzülme sen kendini mutsuz etme.abinde bir iki üzülür geçer zamanla.
jazmin,derya,poka ve angel günaydın kızlar nasılsınız
aklıma gelmişken ben şafağı düşürüp geleyim:)))
jazminciğim jnaz'ın eşi açıköğretimde okuyordu,4 yıllık
jnaz canım gerçekten bende üzüldüm
ama arkadaşların dediği gibi vardır bir hayır
günaydın canlarımmm
Günaydın kızlar
Angelım çok üzüldüm balım ya
abinle kız belki barışırlar canım hiç
mi umut yok,canım çok haklısın seven insan
sizi yada başka şeyi bahane edip ayrılmaz
birçoğumuz sıkıntı yaşıyoruz ama ayrılmıyoruz
pokaya katılıyorum bu konuda böylesi hayırlı olmuştur belki
evlendikten sonra olsa daha kötü olurdu, daha dün bir bugün iki
ne çabuk problem etmeye başlamış sizi
bendeakannehir
bu kadarına da pes diyoru artık
ne kadınlar varlmaz:
Allah bizi bunlardan korusun :Saruboceq:
saf aldı ilacıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Valla bilmiyorum canım;ama güzel oldu yani..:hulya:
Canım ya nasıl böyle yaparlar.Hani yaptılar bari düzgün korunsalardı.Hastanelik olan bile var bu ilaç yüzünden..
akannehirakannehir
canım çok sağolalınyazım uzman yardımcısı maaşları iyi olur..
canım yaaa şok oldumkızlar canım çok sıkkın o kadar sıkkın ki başım çatlıcak birazdanmafoldumben
abimle nişanlısı ayrılmış hem de o kadar ufak bir nedenden dolayı ki...
abim geri dönmem diyormuş annem gelini aramış o da aynı şeyi söylemiş gelinin annesi telefonunu açmamış bile anneme..
annem çok üzgün hem nasıl üzgün olmasın ki bir sürü planlar yapıyordu yok oğluma şöle yapıcam yok böle düğün yapıcam diye 3 gündür durmadan ev arıyordu yünler yıkandı yorgan siparişleri verildi nevresimler alındı bilezik paraları birikti daha neler neler şimdi çok üzgün
kasım 15 düğün diyorlardı daha dün mafoldumben
bende kendime engel olamıyorum ağlayıp duruyorum nedense...
canım benim ya vardır bi hayırzor hayatım işte kendimi sakinleştiremyorum bi türlü mafoldumben
en iyisi bi duş alıyım da uykum gelsin biraz
zaten ağrılarım tuttu yine
çok mutsuzum çok üzgünüm
benim abim bunları haketmedimafoldumben bende mafoldumbenannemdemafoldumben
sende sağol desteğin için bitanem
iyi geceler sana ve bebişine
öpüyorum kocaman
günaydın şeker naber ?Günaydın arkadaşlar,
Mutlu bir güne başlamanız dileğiyle.opuyorumnanaktan
canım aöf de okuyodu jnazın eşiJnazcım ne oldu bitanem.Ben konuyu bilmiyorum.Ne sınavı vardı eşinin?
günaydııınnngünaydınnnnn canlarrr
hepinizi seviyorummmmmmmm
günaydın canikom napıyosungünaydın canlarımmm
günaydın tatlım bnasılsınGünaydın kızlar
Angelım çok üzüldüm balım ya
abinle kız belki barışırlar canım hiç
mi umut yok,canım çok haklısın seven insan
sizi yada başka şeyi bahane edip ayrılmaz
birçoğumuz sıkıntı yaşıyoruz ama ayrılmıyoruz
pokaya katılıyorum bu konuda böylesi hayırlı olmuştur belki
evlendikten sonra olsa daha kötü olurdu, daha dün bir bugün iki
ne çabuk problem etmeye başlamış sizi
günaydın kızlar.angel canım hiç üzülme geri barışmasalar bile önemli değil.dünyadaki tek kız o değil.benim çok arkadaşım nişan attılar ama daha iyileriylede evlendiler.dünyanın sonu değil sonuçta.inşallah hakkında hayırlısı ne ise o olsun.ama mileet çoluklu çocuklu bile boşanıyo bu baştan bitmiş daha iyi yine.üzülme sen kendini mutsuz etme.abinde bir iki üzülür geçer zamanla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?