angel canım ben gecmişi okumadım ama anladıgım kadarıyla abinin nişanlısıyla ilgili bi durum var...ve annen etkilenmiş....ailecek gecmiş olsun bence bozmayın moralinizi her şerde bi hayır vardır....
yazdıgını yeni gördüm...nişanlısıyla ayrılmış....canım benim evlenip ayrılsaydı sizin için daha büyük bi yıkım olacaktı,böylesi daha hayırlı olmuş.....
evet canım,
herşeyde bir hayır var işte
umarım hayırlı olan bölesidir(
annnen inş en yakın zamanda toparlar yainş dirimcim
sağol hayatımm
evet canım Allah tan
şimdi annemin üzüntüsünü paylaşıyorum ama zamanla geçicek,biz her zaman üzülen ve gerilen taraf oluruz zaten(
umarım en kısa zaman da atlatırlar
canım abim nişanlısıyla ayrıldı(
anladım canım
hayırlısı hakkınızda
Şeniz
nüfusa gittim geldim.kimliğimi değiştim hala bekar yazıyodu.evli oldu şimdi.soyadımda değişti.
nüfusa gittim geldim.kimliğimi değiştim hala bekar yazıyodu.evli oldu şimdi.soyadımda değişti.
kızlar ben kaçtım...hepinizi cok öptüm görüşürüz...
üzme bitanem kendini...belki allah cok daha iiyisini laik görmüştür abine ailene...
annnen inş en yakın zamanda toparlar ya
biz gençler çok önemsemiyoruz onlara göre
ama anne baba yıkılıyo resmen
inş herşey çok daha iyi olur
hadi hayırlı olsun bakalım :)
merhaba kızlarr
nasılsınız bugün
angelcım çok üzüldüm canım vardır bunda da bir hayır herşeyin hayırlısını versin rabbim
ozicim senin adına da çok sevindim canım
Jnazcım hoşgeldin canım a.s.
Bugün iyiyim ben,sen nasılsın?
Eşinin sınavı olmamış canım.Ben yeni öğrendim.Üzülme hayatım,bir daha ki sefere inşallah herşey güzel geçer.
merhaba kızlarr
nasılsınız bugün
angelcım çok üzüldüm canım vardır bunda da bir hayır herşeyin hayırlısını versin rabbim
ozicim senin adına da çok sevindim canım
hoşbuldum jazmincim iyi olmana çok sevindim hayatım
malesef olmadı canımyaa ama bir dahaki sefere diye bi şansı yok artık 2 senedir 3. sınıfta çünkü
ama vardır bunda da bir hayır canımyaa cidden çok üzüldüm çok ağladım biliyorum çok zor geçecek benim içinde onun içinde ama en azından bu derttende kurtulmuş olacağız ve belkide herşey değişecek bizim için kimbilir burdan kurtulma şansımda olur
şimdi tek dileğim doğuma kadar yanımda olması
hayırlısı iste jnazcım.hepiniz sağ salim olunda inşallah.yanında olmasada gelecek sonuçta.
hoşbuldum jazmincim iyi olmana çok sevindim hayatım
malesef olmadı canımyaa ama bir dahaki sefere diye bi şansı yok artık 2 senedir 3. sınıfta çünkü
ama vardır bunda da bir hayır canımyaa cidden çok üzüldüm çok ağladım biliyorum çok zor geçecek benim içinde onun içinde ama en azından bu derttende kurtulmuş olacağız ve belkide herşey değişecek bizim için kimbilir burdan kurtulma şansımda olur
şimdi tek dileğim doğuma kadar yanımda olması
sağol canımın içi
inş hayırlısı budur,
sen nasılsın
şimdi kocişin askere mi gidecek yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?