Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

Deryacım bende baktım haz etmedim
Kaldı ki yöntemler kişiden kişiye göre değişir cnm

bencede hemde zaten sanırım bilgi almak amaçlı degıl tamamen dalga gecmek amaçlı açılmış bi topic
zaten benimdeen sinir oldugum şey yatak odasının herkese anlatılmasıdır adı üstünde özel hayat o

bende iyiyim haktancığım nerelerdesin kayboldun gittin gelmedin

canım benim eşim istanbula gitti gecenın bı yarısı o varana kadar uyumadım dun o vardıktan sonra sabah uyuyabıldım sonra kalk iş yap ütü yap derken vakıt geçmiş

işte dün gece 2 de de geri geldi eşim böle bi kaç gundur sersemlikl var kaydirigubbakcemile2

Mutlucum seni topiğin demirbaşı ilan ediyorum :)

kaydirigubbakcemile3

Kızlar ya sizi bişi daha sorucamkaydirigubbakcemile3

Siz iş dışındaki hayatınızı nasıl renklndiriyorsunuz yani kocişinizle? Biz rutinleştik iyice,yaşlı nineler gibiyiz.İş ev tv manyadık:sinifsinif:

Deryacım bende baktım haz etmedim
Kaldı ki yöntemler kişiden kişiye göre değişir cnm

Ben geyik için demiştim zaten
kimse tavsiyede bulunmuyor... dalga vardı eğlence olsun die se ettirmiştim utandırdınız beni:kedi: :kedi: :kedi:

canım biz genelde dışarı çıkar gezeriz yorgun olmadıgı zamanlarda
bu aralar ise puzzle aldık puzlle yapıyoruz çok eglenceli oluyo
biz evdede otursak eğleniyoruz önemli olan bence sürekli bir arada olmak değil bazen herkes kendıne de zaman ayırmalı o zaman eşini daha çok ozluyosun

ama dışarı çıkıp el ele yarım saat bıle olsa yuruyus yapmak bile çok eğlenceli ve keyıflı oluyo

biz el ele tutuşup yürüyüşe çıkıyoruz alışveriş merkezine gidiyoruz evdede birbirimize sarılıp televizyon izliyoruz

biz el ele tutuşup yürüyüşe çıkıyoruz alışveriş merkezine gidiyoruz evdede birbirimize sarılıp televizyon izliyoruz

evet bunu unutmuşum bence bu çok önemli bizde mutlaka bırbırımıze dokunarak tv seyredıyoruz ayrı ayrı koltuklarda oturdugumuz olmadı şimdiye kadar

jasminciğim 27 kasım Kurban Bayramının 1.günü cnm hayırdır

Çok sağol canım.Kocişime süpriz yapayım.Erken rezervasyonla kalmalı biryer ayarlayayım diyorum:kedi:

Şirince köyüne gitmeyi düşünüyorum canım..

Canım biz artık eve gelip yemek yedikten sonra hemen TV izleriz.Artık sıkılmaya başladık ya Arada PS oynarız;ama ondan da sıkıldık.Oyunlar aldık;ama 2 kişi zevkli olmuyor..Eskiden o kadar gezerdik ki.Şimdi eve oturup kaldık resmen:umursamaz:

Ay umarım 1 sene sonunda da olmazsınız canlarım:)

Biz bazen yorgunluktan birer koltuk paylaşıyoruz

bizde yapışık ikizler gibiyiz her saniye el ele diz dize
ama bazen bunaltıyor....

Biliyorsunuz ki eşimi işinden dolayı çok çok az görüyorum ben.
Bu nedenle iş çıkışı işyerine gidip süpriz yapıyorum.Gece geldiğindede biraz olsun oturabilmek sarılabilmek vs için önceden uyuyup kalkmaya çalışıyorum.
Biz çok sarılırız sürekli öpme gibi bir hastalığımız var,ancak tv izlerken yarım saat kadar yanyanayız sonra ben başka koltuğa geçiyorum çünkü oturarak tv izleyemiyorum.

Birde birbirimize mutlaka mektuplar yada vakit yoksa notlar yazarız.Değişik şeyler yazıp çizerek eşimin bilgisayarının arkaplanı falan yaparım çok sevinir :)

canım burada havalar soğudu
dışarıda çizme giyenler dahi var maalesef
yani doğalgaz yaksan yanacak şekilde
13 e aldım kumtel canım
ankamal deki migrosta
işyerinde idare eder
boğazlı kazak giy valla tavsiye ederim iyi oluyo yanee :)
kafeterya içinde pahalı diyolar
yarın bizinmkiler gidelim diyolar ama bakalım
bende de var biraz kansızlık
canlarım merhabaaaaaa:)))
ben geldimmmm nasılsınızzzz

alınyazım
iş bankasıda çağrı merkezi elemanı alıyor. haberin olsun.
sitesinden şartlara bakabilirsin
canım çok saol
görüşemez olduk senlee
bizde yapışık ikizler gibiyiz her saniye el ele diz dize
ama bazen bunaltıyor....

bizdeee
ama henüz bunalamıyorum ben
koçişim gelsin yapışık gezcez zati :)))

anladım canım,ilk defa duyuyorum
sizde de mi öyle oldu canım benim

bizde kocişimle yapışık ikizler gibiyiz opuyorumnanaktan
gibiydik yane :asigim:
ayrı otursak bizimkisi surat yapıyor hemen :bbo:

Ay umarım 1 sene sonunda da olmazsınız canlarım:)

Biz bazen yorgunluktan birer koltuk paylaşıyoruz

canım biz eşimle 7 senedir beraberiz ve iş seyahatleri hariç 7 sene boyunca her gün görüştük saatlerce 4 aydırda evlıyız hiçbi değişiklik yok
bana kalırsa sende artık 1 sene oldu diye düşünüp monotonlaştıgını düşünme
yıne gezin gezmek bedava nasılsa:)

ya bana kalırsa evde bıle olsan bırbırıne dokunarak bıle tv seyretmek çok guzel ve huzur verıcı dediğim gibi puzzle alın yapın ya da ne bilim muhabbet edin

bence sen artık eskidik diye düşündüğün için böyle oluyo bence böle düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…