Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

bugün aşı olcam tetanoz aşısı ikinci doz birazdan çıkarım kızlar

ben etiket eklyemiyomuşum bi uyarı verdi ama yine annamadım:)

bugün aşı olcam tetanoz aşısı ikinci doz birazdan çıkarım kızlar

2 dozdan oluşuyor zaten değil mi canım.

Benim de kızamıkçık ve rahim ağzı kanseri aşısı olmam lazım bakalım sallıyorum hala:sinifsinif:

cnm 2 doz hamişlikte 3 dozda bebiş geldikten sonra yaptırısan bi daha ömür boyu aşı olman gerekmio yani tetanoz aşısı
rahim ağzı kanseri aşısı bende yaptırmayı düşünüorum sonra fiyatı nasıl cnm biraz pahalı gibi ama sağlık için az bile

Hoşgeldin canım.Yoktun uzun süredir.

Valla bilmiyorum ki canım.:sinifsinif:

evet cnm fırsat bulamadım birtürlü soba felan kurduk ev işleri derken anca walla sen nasılsın jazmincim ?:lepi::enbuyukkk: hepinizi çok özledim sositososito

kızlar bu etiket olayı ne anlayamadım ne işe yarar ne oluyor kaç gündür çözemedim

Anladım canım ben de hamiş kalayım yaptırıcam;ama kızamıkçık aşısını hamiş kalmadan önce yaptırtmam gerekiyor.Ayrıca rahim ağzı kanseri için olunacak aşı 26 yaşına kadar yapılabiliyor canım.Doktorum söylemişti bana.26'yı doldurmadan yaptırayım bari..

evet cnm fırsat bulamadım birtürlü soba felan kurduk ev işleri derken anca walla sen nasılsın jazmincim ?:lepi::enbuyukkk: hepinizi çok özledim sositososito

İyiyim canım çok sağol.

Soğudu mu o kadar oralar?

kızlar biz çıkıoruz baş başş

Görüşürüz canım.Aşı olun gelin bakalım.

kızlar bu etiket olayı ne anlayamadım ne işe yarar ne oluyor kaç gündür çözemedim

Hoşgeldin canım.Şu alışveriş için canım.Mesela aşağıda bir sürü şeyler yazıyor ya,etiketleri düzenle diyorsun ve konuyla ilgili bir etiket ekliyorsun.Puan kazanılıyormuş.

kızlar itiraf ediyorumkandırıkçı dirimi ben yazdımmmmzemuszemus.

alışverişten alınanlar sorması ayıp ne işe yarıyor ben de ölesine gitrdim birşeyler aldım da ama yine anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…