Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

kızlar bu röflenin adı ne? platin mi?ben böyle renkleri çok seviyorum ama kendimde cesaret edemiyorum..ben sararmaya çalışıyorum eşimse beni karartmaya çalışıyor..naniknanik

teşekkür ederim canım

alınyazım çok güzelmiş cnm ayakkabılarında elbisende cnm güle güle giy
teşekkürler canım
ben dirim

tatlırüya cım sana sarışınlık gider hayatım ben de röfle yaptırdım yakışmadı değil ama esmere yakın oldugu için tenim dipten siyah saclar geldikçe herkes siyah saç daha cok yakışıyor dedi ki ben de siyah sacın daha güzel olduguna karar verdim

kızlar bu röflenin adı ne? platin mi?ben böyle renkleri çok seviyorum ama kendimde cesaret edemiyorum..ben sararmaya çalışıyorum eşimse beni karartmaya çalışıyor..naniknanik

Çikolata kahvenin üstüne bal köpüğü röfle yapmışlar cnm.Platin beyaza yakın olan sarıdır

Benim saçlarımda 1 yıl öncesinde böyleydi herkes çok yakıştırmıştı ama ben sevmedim olgun gösteriyor insanı

yüz tipine uyması önemli bnm saclarım hemen kabarır elektriklenir yüzüm de uzun oldugu için hoş durmuyor

Canım geçen gün bir topicte okumuştum.Saç elektriklenmesine karşı şampuanının içinde 1 tatlı kaşığı bal atacakmışsın.Ne kadar söndürü bilmiyorum,ben denemedim hiç.

Benimde saçlarım kabarır.Ben John Frieda'nın elektriklenmeye karşı serumunu kullanıyorum.Çok memnunum.

Bende severim;ama bana hiç yakışmıyor.Ben senelerdir saçlarımı 6 numara-Karamele boyatırım.

uçlarına avonun durulanmayan bakım kremini sürüyorum dalgalı oldugu için lüle lüle oluyor banyoda durulanırken bir maşrapaya bir çay bardağı kadar elma sirkesi kalanına su koyup saçımı duruluyorum hem parlaklık veriyor hem yatıştırıyor bunları uygulamasam saçlarım taranmamış bakımsız görünüyor muhakkak bişeyler kullanmalıyım

vala komşuluk süper olur inş
bizim bi akrabanuın saçları kıvır kıvır
dediğim şekilde kestirmiş cici durmuştu aslında
bu arad çok zevklisiniz şeker,beyaz pantolaonla süper olur valla
canım kocişle gittik diyelim satıcı bayan mesela
modellere felan birlikte mi bakıyoruz
canım ekliyorum tekrar
yani, alıştırına kadar uzaktan bakar
alışınca şuda fena değilmiş, buda güel felan diye konuya girer
zaten çamaşırcılar alışkındır
biz utanıyoz işte :kedi:
akannehir

Ay ne boğaymış değil mi?kaydirigubbakcemile3
vallahi ya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ya bana uzun saç yakıştığı için ben uzun saç kullanıyorum eşimde kestirmemi istemiyor

yüz ve saç tipimden dolayı bana da uzun saç gidiyor hep omuzlarımı gecmiştir çok nadirdir kısa oldugu zamanlar

ben uzun saç seviyorum...birde kısa saç bana yakışmıyıor.......

benim saçlarm düz ve sık.önden kat attırdım arka düz.omuzların altında.bide çok sık olduğu için ara makasıyla baya bir hacmini azalttım

bende uzun seviyorumda çok daraldım ilkkez
bide sıkıldım farklılık olsun diyorum
ananaem rahmetlik kadın olsaydı dünayı başıma yıkardı nasıl kestirisin diye
canım ya kırıklarıı aldırdığımda bile küsmüştü bana :teselli:
yok canım çocuğu varya bi tane
adlarını bilmiyorum esmer
kocaman dudakları varya o

perma güzel olmaz haklısın
su dalgasını kastetmiştim aslındada perma demiş oldum kaydirigubbakcemile3
ayakkabında elbisende çok güzel
özellikkle elbisene bayıldım canım yaa
iyi günlerde giy emi opuyorumnanaktan
alınyazım çok güzelmiş cnm ayakkabılarında elbisende cnm güle güle giy
dirimin canım kaydirigubbakcemile3
ya bende kestircem saçımı ama
kuaför bulamadım
katlı kestircem bende galiba
bugün konuştuk arkadaşlarla
model bulursak haberleşelim şeker olarmı
ben boğayım eşim yengeç çok iyi anlaşıyorlar diyor ama ben inanmıyorum
bencede iyi anlaşıyolar
yengeç,başak,boğa,oğlak

saol mısra benimde yüzümün uzun olması kafamı karıştırıyodu yakışırmı diye
yakışır diyosun yani sen
bende düşünüyorum yakışır heralde
katlı pek güzel durmaz dimi
hemde az tombul gösteriri belki yüzümü küt kesim

Canım çok teşekkürler.Giyim oldu mu gözlerim dönüyor azıcık işte:kedi:

Bence de perma yerine su dalgası olursa daha güzel olur o medel için;ama omuzlarında kestirmen gereklikaydirigubbakcemile5

kızlar moralim çok bozuk

Hayırdır canım.Ne oldu?

valla renk süper modelde güzel
bende sarı olsam bi kere diyorum sevmiyorum ama
bide ben sarı olayım diye ama cesaret,mde yok yani

mutlu noldu canım

ilahi jazmin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
saol canım bencede omuzlarda kestirmek lazım
ya belkş koçişi kandırırım ikisinide yaptırırım

kardeşim dün rahatsızlanmış okulda kasığım ağrıyor diye okul hastaneye götürmüş hastanede afyondaki devlet hastanesine sevk etmiş devlet hastaneside üniversite hastanesine sevk etmiş hastanede doğum doktoru röntgen idrar kan tahlili ve ultrasona bakmış abla kistten şüpleniyorlar dedi biraz öncede aradı ve abla beni hastaneye yatırıyor doktor dedi akşam gelebilirmisin yanıma dedi

MUTLUCUM ÇOK GEÇMıŞ OLSUN CNM TELAŞ YAPMA HEMEN TEŞHıS KOYULMASI ÖNEMLı.kARDEŞıN KIZ MI CNM KAÇ YAŞINDA?

kızlar moralim çok bozuk

canım benim ya çok geçmiş olsun
bencede önce bi teşhisi koysunlar
bendede kist var,ilaç kullandığımda geçiyor canım
üzülme sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…