Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

ayyy...kızlar uyuya kalmışım...sizinle konuşurken sırtım boynum ağrıdı...biraz uzanayım dedim....uyuya kalmışım....umarım akşama uyuyabilirim...

kaydirigubbakcemile3

Ne biliim canım.Kulak çubuğu deyince sen:bbo:

O zmn inceymiş.Korkmam:kedi:

korkmazsın tabi canım
bişey yok merak etme
:kedi:

Ben çıkıyorum canlar.

Yarın görüşmek üzereopuyorumnanaktan

iyi akşamlar canım
iyi bak kendine
öpüyorum kocamanopuyorumnanaktan

ben yokken önemli şeyler konuşmuşsunuz kaçırdım.bir bakayım biraz öğreneyim.....

bak tabi canım
faydalı bilgiler:kedi:

54 tl cok bence ,buna benzer seyler bulabılrsın bence baska magazalarda hem de daaha ucuza.

evet Alanya'dan gelın geldim :)

yakınmısız ,sen nereden geldın Antalya'ya

:) evet,sıkılıyor musun pekı ,gercı calısıyorsun sanırım ,sıkılmıyorsundur calısınca.

şuanda istanbulda yım....ne yazık ki tayinim çıkmadı...sadece eşimi ve evimi özlüyorum..sen fotoğraflar çekiyordun değil mi?
kaç yaşındasın?

cok kötü durum canım insallah en kısa zamanda cıkar tayinin
,benım de bır ısım olucaktı daha ıkı aylık evlıyken evımı bırakıp Antalya ya gitmiştim evımı esımı cok ozlıyecektım ama ne olduysa o ıs olmadı gerı geldım.

becayişten fılan deneseydın yıne olmuyor mu.

ben hem ogrencıyım hem fotograf ısıyle ugrasıyorum yasım daha 25 benım :)

senin kaç :kedi:

canım bizde becayiş yok...keşke olsa bir umut olurdu...
her işte bir hayır vardır...
bende 25 yaşındayım...avatardaki siz misiniz?

selam kizlarrr
basligi göründe kk daki dosluklari kasd ediyorsunuz demiiiiiiiiiii???????
ya sohbet bölümünde cok samimi ardasliklar kurmustuk bir kaybettim bulamiyorum kizlariiii.nirdeiniz kizlarrrrözledim sizleriiiiiii

yok canım bız degılız ,bizim cektıgımız bır cıftın fotosu bu ...

cok begendım ben ,yüzleri gorunmedıgı ıcın kullanmak ıstedım ,haberlerı var zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…