Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

Ne yaptın tatlırüyacım alışverişmi?

alışveriş yapmam yasak:mymeka:....biraz maddi anlamda sıkışığız...hatta maaşım yatsın yarısından fazlasını eşime göndereceğim....şu bir iki ay kendimi tutmam lazım...gezerken dormina nın harika battaniyelerinden gördüm.:1shok:...fiyatıda çok iyiydi...içim gitti.çok güzeldi..gözüm kaldı..a.s..koçişe sordum olmaz dedi..Çok üzgünüm çoook.alsaydımda ihtiyaçtan değil beğendiğim için alacaktım.....bir sürü nevresim pike.var..lmaz:..geçen hafta almıştım sarev den zaten....sanki çok param vardı..:kedi:

CANIM BıRÇOK ŞEYı BÖYLE ŞEKıLLENDıRıYORUM BıRKAÇ ÖRNEK YAZDIM BAŞLIĞA.

Benim için görsellik çokkkkkkkkkkkkk önemlidir

ıyi yapmışsın tatlırüyacım.Bende bu ay çokkkkkkkkk sıkışacağım parayı 1 hafta içinde hızlı bir şekilde harcamışım.

Ben bir wc ye gideyim kızlar her nedense kanamam gelmiş.Tedavi görüyorum biliyorsunuz ben ilaçlar bittikten sonra kanama olacak diye anlamıştım.Yarın dr a gitmem lazım randevusuzda almıyorlar,acil deyip sıra almayı deneyeyim,bacaklarıma epilasyon işinide bu akşam halletmem gerek Öfffffffffffffff kim yapcakkkkkkkkk,bugünlerde ERKEK OLMAK ıSTıYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

mısracımm aa neden acaba inş kötü bişi yokturdur bende dün yaptım kocamann bi göbekle zor oluo artık yaa

VALLA CSSA CIM DR REGL NıN ÜSTÜNE TEKRAR OLACAKSIN DEDı AMA BEN ıLAÇLAR BıTTıKTEN SONRA GıBı ANLAMIŞIM SANIRIM.Şimdi düşününce yalnış anladığımı farkediyorum çünkü ilaçların biteceği zaman zaten ikinci regliyi olmam lazım.

Öffffffffffffffffff hasta kağıdı nolcak yarın cumartesi

mısra çok geçmiş olsun...daha önce yazılarını görmüştüm...bu kıl tüy temizliğinden nefret ediyorum....bende işte o zaman ahh erkek olmak varmış diyorum...erkekler ne rahat...bütün yük kadınların üzernde...

Canım p.tesiye kadar kanamam biterse bir anlamı kalmaz bu şekilde görmesi lazım.
Şimdi hastaneyi aradım yarın dr var mı diye varmış ama Çarşamba gününe kadar tüm randevuları doluymuş
Hasta kağıdı olmadanda bakmıyorlarmış,sabah 9 da gidip hemşiresine durumu izah edeceğim başka çözümü yok .

Ben şimdi müsadenizle gidip şu bacaklarımı halledeyim 21:30 gibi dönerim inşallah

selam kızlar.ben geldim.yemekten sonra çıktık dolaştık annemlerle caddelerde.yeni geldim eve.

canımcım geçmiş olsun ya
kanamalar normalse sorun yok ama dr gitmeyi ihmal etme canımın içi

kıl tüy temizliği benide yoruyor yaa
en iyisi kuaföre gidip yaptırmak:))

kuaför demişken saçlarımı kestirdi canlarım
tam istediğim gibi oldu kat kat baya havalandım:))
kocişte çok beğendi:))zemuszemus

bu arada alyanslarımızı da değiştirdik:))
tam istediğim gibi klasik model sarı bombeli
siparişleri verdik yenisi yapılacak içine isim falan yazılacak salı alıcaz inş.
çok sevindim

neyse ben gideyim kimse yok
hepinizi öpüyorum canlar
yarın sabahatn iş görüşmesine gideceğim
sonra 6 y akadar işteyim(

Günaydın arkadaşlar.Dün akşam dönemedim topiğe çok kötü sancılandım sağolsun eşim gece yarısına kadar elinden geleni yaptı.
Bu sabahta dr a gittim ,durumumu izah ettim,hasta kağıdı olmaksızın muayene etti.Normalde bu kist ilaçlarında lekelenmeler görülebiliyormuş,ultrasonla baktı kistler halen duruyor tabi ilaçlara yeni başladığım için.
Birde ilaç kullanımda bir hata yapmıştım ilaçlar doğum kontrol hapı gibi ;ok işaretinin olduğu yerden başlayıp devam ediyorsunuz ben yanlışlıkla en son içmem gereken bölümünden 2 hapı içmiştim ondanda olabilir dedi dr.

Angelcım eminim saç modelin çok güzel olmuş vede yakışmıştır.Cici yüzüklerinizide güle güle kullanın.

Tatlırüyacım ben Herşeyi Bilen Kadına bir ara epey takılmıştım eşiminde çok hoşuna gitmişti:)

Son düzenleme:
mısra günaydın canım.çok geçmiş olsun.umarım en kısa zamanda şifanı bulursun.ya sen deneyimlisin.ultrason için gidince adetli olmak mı gerekiyor.öyle bişey ler duymuştum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…