canım ben adetin 5.günü içmeye başlıyorum zaten
ama kist için alıyorum.
koruyuculuğunu bilemiyorum
:1shok:
günaydın canım tşr ler iiz hafta sonum süper geçti eşimle dışarı çıktık balıklı gölü gezdik yemek yedik orda dolaştık yorulana kadar güzeldi opuyorumnanaktan
sizler naptınız?????????
Biz geldiikkk
tatile gittiklerini bilen biriEvet canım hemde 23.30 'da.Görmüş millet;ama maalesef sabah haber vermek aklına gelmiş bizim milletinOnlarda evde değillerdi,Ankara'ya ailelerin yanına gitmişlerdi.Hmeen arayp çağırdım canım ya arkadaşım ağlıyordu:gitme:Allah nasip etmesin o parayı yedirtmeyi:Saruboceq: Kasayı komple almışlar:gitme:
Ne kadar güzel canım ya..Ben çok merak ediyorum Urfa'yı.Allah nasip ederse gelmek istiyorum kocişimle.Babam hep söyler Gaziantep,Urfa çok güzeldir diye..
hoşgeldiniz canım opuyorumnanaktanBiz geldiikkk
canım iş bulmadıkça işini bırakma bencegünaydın jasmincim ben iyi sayılırım hayatım ama kafam çok karışık işten dolayı ne yapıcamı bilmiyorum ya kararsızlık ne kötü bişey(
arkadaşına da üzüldüm kasayı nasıl götürmüşler ya ağır değilmiydi??
ben hafta sonu arkadaşlarımdaydım çok güzel ve neşeli bol kahkalı bir gün geçirdim ondan dolayı çok mutluyum...
dirimcim günaydın canım nasılsın
ikili rakamlara düşrü şafak çok şükür az kaldı dimi:))
miyasecim günaydın canım
seninde hafta sonun güzel geçmişzemuszemus
kekulacım sanada günaydın tatlım
nasılsın
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlar bugün yaklaşık 2-3 saat kadar görüşmem var görüşmek üzere
ben urfaya da gaziantep'e de gittim
şahsen antep daha çok hoşuma gitti
urfada biraz hayal kırıklığına uğradım :sm_confused:
günaydın jasmincim ben iyi sayılırım hayatım ama kafam çok karışık işten dolayı ne yapıcamı bilmiyorum ya kararsızlık ne kötü bişey(
ben hafta sonu arkadaşlarımdaydım çok güzel ve neşeli bol kahkalı bir gün geçirdim ondan dolayı çok mutluyum...
dirimcim günaydın canım nasılsın
ikili rakamlara düşrü şafak çok şükür az kaldı dimi:))
miyasecim günaydın canım
seninde hafta sonun güzel geçmişzemuszemus
kekulacım sanada günaydın tatlım
nasılsın
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlar bugün yaklaşık 2-3 saat kadar görüşmem var görüşmek üzere
hoşbulduk kızlar iiz sizler nasılsınızz
bende hafta sonu annemle altı yedi saat gezdik artık eve gidince ayaklarda hal kalmamıştı.annem bana ciciler aldı.daha beraber gezemeyiz diye abarttık.pazar günüde arkadaşlarla gün vardı oraya gittim.çok neşeli geçti.benim içim çok gariip ya.cuma günü aydına gidiyorum.kocişime kavuşacam inşallah.ondan çok heyecanlıyım.ama sivastan ayrılmak ta ağırıma gidiyor.
canım iş bulmadıkça işini bırakma bence
daha stres olursun
başka yerlere başvurmaya devam et yine
bende sinir oldum
hala primleri niye vermiyorlar anlamış değilim
evet canım çift rakamlara düştük
inşallah tek rakamlarıda görürüz
Alınyazımsınla tabi
inşallah aynı zamanlar oda eşine kavuşacak
Evet canım biz de öyle tahmin ediyoruz. Kesin takip edildiler.Baktılar yoklar girdiler.Zaten biz de ona kızdık canım ya...Baya ziynet eşyası ve para varmış kasada.Hiç bırakılır mı evde kasa? Kasa dediysek de öyle büyükte değil yani...Şifreli küçük kasalardan.Çok rahat kırarlar yani...
Canım şartlarına göre değerlendir tatlım.Eğer şimdiki işinle diğer iş arasında herhangi bir değişiklik yoksa şuanki işinde kal...
Canım sorma bizde çok üzüldük ya.Küçük,şifreli kasalardanmış...Ağır değildi demek ki..
Haftasonunuzun güzel geçmesine sevindim şekercimzemuszemusİnşallah hep böyle mutlu geçeropuyorumnanaktan
Günaydın mısracıma.s.
Görüşürüz canımopuyorumnanaktan
iyyim angel canım.işin için en hayırlısı ne ise o olur inşallah.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr soruma cevap veren olmadııı .yardım çabuk söleyin hadiiii
Büyük gün geldimi canım nihayet.opuyorumnanaktan
İlk başlarda biraz alışmak zor gelir;ama daha sonradan alışırsın şekercim.
Benim kociş buraya izin verdi kızlar bu arada:kedi: Ama yine de temkinli davranayım dimikaydirigubbakcemile3
inşaallah dirimim yaa :Saruboceq:canım iş bulmadıkça işini bırakma bence
daha stres olursun
başka yerlere başvurmaya devam et yine
bende sinir oldum
hala primleri niye vermiyorlar anlamış değilim
evet canım çift rakamlara düştük
inşallah tek rakamlarıda görürüz
Alınyazımsınla tabi
inşallah aynı zamanlar oda eşine kavuşacak
bende hafta sonu annemle altı yedi saat gezdik artık eve gidince ayaklarda hal kalmamıştı.annem bana ciciler aldı.daha beraber gezemeyiz diye abarttık.pazar günüde arkadaşlarla gün vardı oraya gittim.çok neşeli geçti.benim içim çok gariip ya.cuma günü aydına gidiyorum.kocişime kavuşacam inşallah.ondan çok heyecanlıyım.ama sivastan ayrılmak ta ağırıma gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?