Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

Ben de kiracıyım kekulacım yaptım vallahi eşim zaten bunlar bir süre sonra atar dedi

jasminciğim çok güzeller canım 2 ve 5 çok beğendim canım emeğine sağlık

Rica ederim ne demek canımcımopuyorumnanaktan

Bende bebişli olana bayıldım. 5. ye yaniopuyorumnanaktan

jazminciğim bunlarda çok güzelmiş ya
kızlar yengem çocukların odasına bunlar gibi resim
yaptı.resmini çekip koyarım
çok güzel olmuş

Evet canım çok güzel. Hem gözüde yormuyorzemuszemus

ya jazmin çok güseller.çocuk odalarıda nefis.ya ama benim kendi evim değil kiracıyım.yapsam çıkarmı rahat acaba.ev sahibi laf etmesin sonra.ya inşalah en kısa zamanda ev sahibi olurum.çok istiyorum.

Canım pazardan aldıklarım 2,5 TL olduğu için biraz adiler ve mutfağımdaki atmaya başladı bile. Hiç izi de kalmıyor. Yakında komple sökeceğim zaten...

Ikea'dan aldıklarımı yapıştırdığım anda anladım ki çıkması zor olacak. Yani eğer aldığın kalın ve yapışkanı kuvvetliyse biraz zor çıkar canım. Bence yap şekercim kim ne karışır. Zaten sen kendin yapmayacak mısın? Tekrar yaparsınyerimseniben

4 ve 5 i çokkk beğendim jazmincim:)

kaydirigubbakcemile5

iyiyim kuzum sen nasılsın

süperler bi,tanem ya
balıklı ya bayıldım:kedi:

Bende canım ya:kedi: Bebişimiz olsa da yapsak:CüvCüv: Ay çok istedim valla bekleyemezsem şaşırmayın. Dün eşimle de konuştuk Ocak itibariyle olabilir dedi:kedi::CüvCüv:

bencede yeter aslında da eşim istemiyorum diyo
ama hediyeyi kabul etmek zorunda dimi :)))
bi heasabımı yapayımda sipariş isterim
bizim lcd de samsung 1100 e almıştık iki üç ay önce.memnunmuyum bilmiyorum.evimde oturupta izlemedim daha:))))
kıyamam sende bendensin ama pazartesi gününe kadar , sonra koçişlesin
Bizim TV de LG çok memnunuz.Eşim epeyce araştırarak almıştı Sony ler her daim en güzeldir ancak pahalı.2000 tl ye almıştık 106 ekran.

Samsunglarda çok iyidir alınyazımsın tavsiye ederim cnm
teşekkür ederim canım eşimde samsung istiyo
bizde samsungtan memnunuz
şimdilik bir sıkıntı yok
o zman samsungta hem fikiriz
kahverengi saten diz boyu elbise kesinlikle
Canım azıcık kilom var:kedi: Meyve yemeyi düşünüyorum. Akşama yemeğimi yiyeceğim:1rolleyes:
canım denedinmi keki

JAZMİNciğim hepsi mükemmel
valla sticker canavarı olacağız yakında :kedi:

canım gerçek saçın ne renkti?
ben hiç cesaret edipte saçımı boyatamadım
özellikle beyaz tene kızıl saç çok hoş duruyor
bide mavi siyahlarda hoşuma gidiyor

mısracım benim ev sahibi alt katta oturuyo.gelir görür bişey derse moralim bozulur.ben sullugözlüyümdür alınırım hemen.

kendime oha diyorum başkada bişey demiyorum
600 lira bakiyesi olan kredi kartımın 350 sini sadec bu ay kullanmışım
gözüm döönmüş galiba, bide peşin aldıklaarımda ayrı
eşimde laptop alacaktı tüm bakiye sayemde dolmuş
onun ek kartını kullanıyodum çocuğada engel oldum
yuhhhhh bana

Denemedim canımcım ya:kedi: Dün eşim izin vermedi:umursamaz: Ama Cuma deneyeceğim. Artık arkadaşlarımı kurban edeceğimkaydirigubbakcemile3

Evet canım ya..Hepsinden istiyorum yapmak:sinifsinif: Yakında evde stickerdan birbirimizi göremicez kocişlekaydirigubbakcemile3 Şu aspiratörün altındaki bardaklı stickerlar çok hoşuma gitti:kedi:

geçen aldığım elbiselerden birisini koydum
aldığım çantayı
ve ördüğüm battaniyemi

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım senin yine ii.. Benim 1.000 TL'lik limiti olan kartımın bu ay ödenmesi gereken tutar 500akannehir 350 limit kalmışakannehir

2 tane de Bonus Card var onlarda 400akannehir Battı balık yan gider:bbo: Ben hala perde halı düşiniim yakında kociş beni kırmızıya boyucak:sinifsinif:

Bende canım ya:kedi: Bebişimiz olsa da yapsak:CüvCüv: Ay çok istedim valla bekleyemezsem şaşırmayın. Dün eşimle de konuştuk Ocak itibariyle olabilir dedi:kedi::CüvCüv:
alkisalkisalkis

mısracım benim ev sahibi alt katta oturuyo.gelir görür bişey derse moralim bozulur.ben sullugözlüyümdür alınırım hemen.
canım zaten siz taşınsanız bile
eve gelen kiracı boya yaptırır
sonuçta kira veriyorsunuz
duvara ne zarar verecek

tütütüü nazar değmesin kaydirigubbakcemile3
kız ne aldın okadar
sadece elbise almamışmıydın kaydirigubbakcemile3

benimde hoşuma gitti canım
bende gaza geldim
kociş bi gelsinde hele :kedi:

bende çok istiyorum

hele böle şeyleri görünce iyice şevkleniyorum:)))

bende iyiyim angelım miden nasıl oldu bitanem

eh işte canımcım
idare ediyorum

geçen aldığım elbiselerden birisini koydum
aldığım çantayı
ve ördüğüm battaniyemi

güzelmiş cnm hepside
güle güle kullan:))

kaydirigubbakcemile3
:roflol:

ozaman mart nisanda jazminde hamiş olcak desene opuyorumnanaktan
olsun canım denersin kurban olsun arkadaşların senin yaptıklarına tabi kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
ayy senin durum bendende vahimmiş
battık biz jazminim battık
valla bide neler düşünüyoz sen öykle bende lcd
heran çantaya geri dönüş yapabilriim
ama bu fırsatta kaçmazki :kedi:
:kedi:

Süper hepsi şekercim. Güle güle kullanopuyorumnanaktan

saol canım
aldandık aldandık aldık
şimdide üzülüyoruz tabee :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…