Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

yarın gider konuşursun ayrıntıları
işine gelmezse başlamazsın

doğum günün kutlu olsun
nice yıllara...

canım uluslararası ilişk bölümü devlette işe yarıyo ama özel sektörde hiç bi işe yaramıyo

bu iş bulma konusu birazda şans sanırım
ne bilim yaa sıkıldım artık
senin eşin nerde çalışıyo?

dOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NECLA.
Sen yaşlandıysan bende nine oluyorum :)

canım doğumgünün kutlu olsun
daha dur ne yaşlanması yaaa :)

çok teşekkür ederim şekerler saolunşakkıdı:1hug:a.s.
sarissacım
mısracım

haknacım

canım uluslararası ilişk bölümü devlette işe yarıyo ama özel sektörde hiç bi işe yaramıyo

bu iş bulma konusu birazda şans sanırım
ne bilim yaa sıkıldım artık
senin eşin nerde çalışıyo?

eşim üniversitede canım
yardımcı doçent şu anda

inşallah en kısa zamand kendine layık iyi bir iş bulursun canım benim zor tbi bu zamanda iş bulmak allah kolaylık versin kalifiye eleman olmak bi yandan da kötü aslında düşünsene senin bir işin zar mezunuyitein var
ama hiç bir mesleği olmayan fakat herişi yapan adamlar senden daha cabuk iş buluyor. öle değilmi ama
cnm ya yani nasıl söliyim biraz taviz vermek zorundasın bence yani 4*4 lük iş bulmak cok zor şekerim bence bi gir bakalım hadi hayırlısı diyerek bi başla bakalım zaman neler gösterir neler olur bilemezssinki demi ama

kzılar çok moralim bozuldu yaaaa.. 2 gündür sağ tarafımda bi kırmızı kabarıklık ve batma şeklinde ağrı vardı. geçer dedim.bugün dayanamadım geçmeyince dr gittim. dr sinir ucu iltehabı başlangıcı dedi :(
bi sürü ilaç verdi. 1 haftada anca geçer dedi... ay cok moralim bozuldu yaa. tamamen sıkıntı stres kaynaklıymış offff:(

inşallah en kısa zamand kendine layık iyi bir iş bulursun canım benim zor tbi bu zamanda iş bulmak allah kolaylık versin kalifiye eleman olmak bi yandan da kötü aslında düşünsene senin bir işin zar mezunuyitein var
ama hiç bir mesleği olmayan fakat herişi yapan adamlar senden daha cabuk iş buluyor. öle değilmi ama
cnm ya yani nasıl söliyim biraz taviz vermek zorundasın bence yani 4*4 lük iş bulmak cok zor şekerim bence bi gir bakalım hadi hayırlısı diyerek bi başla bakalım zaman neler gösterir neler olur bilemezssinki demi ama

evet canım bütütn dediklerinde haklısın
işte bazı şeyleri begenmıyosun kendine layık görmüyosun kalifiye olunca
ama olmayanlar her işe razı oldugu için daha kolay iş buluyo o yuzden üni mezunları kolay iş bulamıyo o kadar okudum bunun içinmi diyo
ama bu zıhnıyetten vazgeçmek lazım çünkü olmuyo
bak 1 senedir evdeyim

neyse hakkımızda hayırlısı deyıp bekleyelım bakalım ama karar verdim ben stajyer olmak için artık geç
benim çalışmam ve harçlığımı çıkarmam lazım

kzılar çok moralim bozuldu yaaaa.. 2 gündür sağ tarafımda bi kırmızı kabarıklık ve batma şeklinde ağrı vardı. geçer dedim.bugün dayanamadım geçmeyince dr gittim. dr sinir ucu iltehabı başlangıcı dedi :(
bi sürü ilaç verdi. 1 haftada anca geçer dedi... ay cok moralim bozuldu yaa. tamamen sıkıntı stres kaynaklıymış offff:(

geçmiş olsun canım
sıkma canını
önemli bir şey değilmiş işte
tedavisi olduktan sonra niye dert ediyorsun
Allah beterinden korusun

Pokacım geçmiş olsun cnm,stres tüm metabolizmamızı bozuyor ne yazık ki :(
Ben 4 ay kadar önce gül hastalığı adında birşeye yakalandım stresten lütfen rahat olmaya çalış

geçmiş pokacığım allah tez zamanda şifanı versin cnm bozma moralini bak benimde kulağım iltihaplı cnm

sorma sürekli çalışmak zorunda
evde yığınla okuması gereken kitap var
elimden gelse yarısını ben okuycam kaydirigubbakcemile3

o kitaplar hiç bitmez hayatım hele bizim bölümde hiç bitmez

sürekli birbirini çürüten tezler yazarlar hepsini okucaksınki kendi fikrin olsun
pofff

bende okulda kalabilirdim ama bünyem müsade etmedi göze alamadım önümdeki seneler boyunca onca şey okumayı
:bbo:
haktancığım hakkında hayırlısı olsun cnm

saol bitanem
hepimiz için inşallah hayırlısı olur

çok geçmiş olsun tatlım yaa
bu zamanda çoğu rahatsızlık zaten stresten masa başı işleri insanı kanser bile edebilyor yaa :1no2::sm_confused::çok üzgünüm:
evet canım bütütn dediklerinde haklısın
işte bazı şeyleri begenmıyosun kendine layık görmüyosun kalifiye olunca
ama olmayanlar her işe razı oldugu için daha kolay iş buluyo o yuzden üni mezunları kolay iş bulamıyo o kadar okudum bunun içinmi diyo
ama bu zıhnıyetten vazgeçmek lazım çünkü olmuyo
bak 1 senedir evdeyim

neyse hakkımızda hayırlısı deyıp bekleyelım bakalım ama karar verdim ben stajyer olmak için artık geç
benim çalışmam ve harçlığımı çıkarmam lazım

hayatım yapılan doğru değil tabiki bende onu söledim ama gerçek bu malesef türkiye bu :( hayırlısını versin cnm allah hakınnda

Back
X