- 24 Eylül 2018
- 101.653
- 301.052
- 898
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
- #2.181
Yattim kar seyrediyorum,gel sendeBurda kar yok soğuğu var![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yattim kar seyrediyorum,gel sendeBurda kar yok soğuğu var![]()
Geçen bir gece uyumamistim baktım ceviz büyüklüğünde yağıyor ohhh bere dedim sonunda olacakYattim kar seyrediyorum,gel sende![]()
Burda da çatılar beyaz simdilik. Daha dağa yakin olan yerler beyaz sadece :) Aman olsun,kar görmedik demeyizGeçen bir gece uyumamistim baktım ceviz büyüklüğünde yağıyor ohhh bere dedim sonunda olacak
Duruma bile kar koydum arkadaş yazmış sevinme tutmaz bu hakikaten tutmadı![]()
Biz göremedik çocuklar hevesle bekledi hepBurda da çatılar beyaz simdilik. Daha dağa yakin olan yerler beyaz sadece :) Aman olsun,kar görmedik demeyiz
Oy kiyamam.yagar ins daha sonra :/Biz göremedik çocuklar hevesle bekledi hep![]()
O özlemişim buraları vallaCicisler napiyonuz![]()
Merhaba canım neler yapıyorsun gorusmeyeliMeraba :)
Ortancinin okuma bayramı vardı oraya gittim geldim :)) sen nasılsın :)Cicisler napiyonuz![]()
İyidir Nesli,sen nasılsın ?:)Cicisler napiyonuz![]()
İyim cok sukur annem carsamba ameliyat olacak onun sitresi var bende annemden cok ben sitresliyim:/Merhaba canım neler yapıyorsun gorusmeyeli
Ortancinin okuma bayramı vardı oraya gittim geldim :)) sen nasılsın :)
Sitresteyim kizlar temizlik falan yapiyorum. Annem ameliyat olacak. Kan isterlerse napariz diye dusunuyorum. Neslihanim iste kurup duruyom burda oturupİyidir Nesli,sen nasılsın ?:)
Hazırlık yapmıştır onlar yeterince sen merak etme. Allah şimdiden şifa versin anneciğineSitresteyim kizlar temizlik falan yapiyorum. Annem ameliyat olacak. Kan isterlerse napariz diye dusunuyorum. Neslihanim iste kurup duruyom burda oturup![]()
Amin canim cok sagol.Hazırlık yapmıştır onlar yeterince sen merak etme. Allah şimdiden şifa versin anneciğine![]()
Ne amileiyeti canım çok geçmiş olsun şimdiden :)Sitresteyim kizlar temizlik falan yapiyorum. Annem ameliyat olacak. Kan isterlerse napariz diye dusunuyorum. Neslihanim iste kurup duruyom burda oturup![]()
Rahim ameliyati saagol canim:*Ne amileiyeti canım çok geçmiş olsun şimdiden :)
Sıkma canını Rabbim kolaylık versinİyim cok sukur annem carsamba ameliyat olacak onun sitresi var bende annemden cok ben sitresliyim:/
Amin canim. Dua istiyorum herkesten kolay gecer insallah.Sıkma canını Rabbim kolaylık versin