- 20 Mart 2008
- 142.122
- 214.319
- 1.423
- 61
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
- #1.101
Allah ömürlü etsin![]()
Amin inşallah sağol canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah ömürlü etsin![]()
Anneme gidiyorum en bana hoşgeldin diyor önce bı doyuyor torunlarına sonra aaa sende mi vardın deyip gülüyorTeşekkürler sağol,bambaşka bir duyguymuş yaşayınca anlıyorsun bunuda![]()
![]()
Hoşgeldin canım nasılsın :)) maşa yi görünce aklıma benim kız geldi odaya geldiğinde taaa taaa tammmm diyorSelammmlarrr![]()
Hayırlı cumalar :)) nasılsınÇiçek çoktur ama gül başka İnsan çoktur ama dost başka Gün çoktur ama bugün başka Kalbiniz nurla dolsun, dua ve selam ile Hayırlı Cumalar
Günaydın nasılsınGunaydiiinnnn![]()
Banaaa bakkk kizzzGunaydiiinnnn![]()
Bizde ayni oyleyizzAnneme gidiyorum en bana hoşgeldin diyor önce bı doyuyor torunlarına sonra aaa sende mi vardın deyip gülüyor![]()
Ben yaptım onları ben diyorum seni de ben yaptım diyorBizde ayni oyleyizz![]()
Ben yaptım onları ben diyorum seni de ben yaptım diyor![]()
Aynı benimki![]()
Benim annem dklar sonra goruyor beniAaa diyo gel senide öpeyim
![]()
Annelerin hepsi ayni sanirimAynı benimki![]()
İyiyim sen nasılsınHayırlı cumalar :)) nasılsın
Ben benzemeye başladımAnnelerin hepsi ayni sanirim
Bizde oyle mi olucaz acaba![]()
İyi şükür canım çocukları bekliyorum kiz da uyuyor rahatımİyiyim sen nasılsın
Bende benzeyeceğim eminimBen benzemeye başladım![]()
Geçen bı yazı okudum anneme kziidigim şeyleri yapmaya basladigimda anladım ki yaşlanıyorum ne kadar doğru ://Bende benzeyeceğim eminim![]()
Bende ayniyim inan kiGeçen bı yazı okudum anneme kziidigim şeyleri yapmaya basladigimda anladım ki yaşlanıyorum ne kadar doğru ://
Benim ragatligim aynı annem aramızdaki tek fark o daha titizBende ayniyim inan ki
Kullandigim kelimeler bile ayni![]()