- 8 Nisan 2017
- 57.258
- 306.572
- 698
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
- #1.241
İyi akşamlar :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canm bnm nasilsin
Ayyy ben aglarimSadece çizik atarken hissediyorsun oda acimiyor yani hatta eşim cizik atılırken gidiklanmis gülmemek için zor tuttu kendini![]()
Belime yapmıştı biriHiç korkulacak bişey yok Kupa yaptırdın mi daha önce ?
Tamam onun cizikli halı tek farkı kupa açılıp çizik atılıyor tekrar Kupa tutuluyor :)Belime yapmıştı biri
Ayyy çok severim tazesini de kurusunu da
Görüşürüz canımm :*
Şükür gülüm ben de iyiyimIyim canim ya , bir bitkinlik sirt agrisi var üzerimde sen nasilsinnn![]()
Yapılır yapılır çok da faydası olur Allah'ın izniyle.Geçen gün teyzeme sülük tuttum 5 tane yakında kendime de tutarım alışıyorum yavaş yavaşZamanı mi bilmiyorum ama hacamat yaptır ben yaptırdım şimdi daha dinç oluyorum uyandığımda :)
Paratoner dedim ya :/Fincanları m dan biri kırıldı nazara mi geldi ne ://Jenna16
Kan fena yapıyor bir de beni ya,çok kan çıkıyor ya :/Tamam onun cizikli halı tek farkı kupa açılıp çizik atılıyor tekrar Kupa tutuluyor :)
Sülük mü?Ayyy çok severim tazesini de kurusunu da
Şükür gülüm ben de iyiyim
Yapılır yapılır çok da faydası olur Allah'ın izniyle.Geçen gün teyzeme sülük tuttum 5 tane yakında kendime de tutarım alışıyorum yavaş yavaş![]()
He sülükSülük mü?![]()
Korkusuz musun nesin ?He sülük![]()
Deli cesaretiKorkusuz musun nesin ?![]()
Oh yeahDeli cesareti![]()
Gel sana da takayımOh yeah![]()