- 24 Eylül 2018
- 101.688
- 301.101
- 898
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
- #1.681
Bak o olurAma ben öyle demek istiyorumtmm o zaman sana Jennam diyim bari
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak o olurAma ben öyle demek istiyorumtmm o zaman sana Jennam diyim bari
![]()
Nasıl olsa kırıldı teki diye koydum gitsin evde tam olan son takımım diköpüklü hem de
Minik yaa ben çok sıkılıyorum bu gece nedendir anlamadım :/Kullanmaya kullanmaya modası geçti yahuuuu![]()
Bende öyleyim bu ara düşünceler boğuyor :// Rabbim ferahlık versin ins herkeseMinik yaa ben çok sıkılıyorum bu gece nedendir anlamadım :/
Neyi yazdıktan sonra algıladim 12 yi geçti ya ısınma yaptı benim beyinBi kere daha mı yazsam belki anlsmamissindir![]()
Çiçek mi koymuşumO çiçeği anlamadım bence yanlışlıkla koydu yosun :)IcimdekiSonsuzDeniz
Evet :)Çiçek mi koymuşum![]()
Arkadaşımın teyzesinin bahçesinden çekmiştim,koymayı nasıl başardım acabaEvet :)
İyi ki çiçek koymuşsunArkadaşımın teyzesinin bahçesinden çekmiştim,koymayı nasıl başardım acaba![]()
Kötü bişey yokki,ama örneğin aile resmiİyi ki çiçek koymuşsun
Ya galeriden başka bişey ekleseydin ://
Fesat gözlerden fincanlar bile öldüNasıl olsa kırıldı teki diye koydum gitsin evde tam olan son takımım di![]()
Aman haaaa kendini neyin koyma profile yamukur kalırız mazallahFesat gözlerden fincanlar bile öldü![]()
Gözüm korktu zaten,hayatta koymamAman haaaa kendini neyin koyma profile yamukur kalırız mazallah![]()