- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.816
- 248
- 35
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
- #1.901
Bende ozledim kosturmaktan kenfimi bile ozledimHoşgeldin nesli özledik![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ozledim kosturmaktan kenfimi bile ozledimHoşgeldin nesli özledik![]()
Hayırdır kız niye bu kadar koşturuyorsun? :)Bende oLwdim kosturmaktan kenfimi bile ozledim![]()
Koşturma yürü sadeceBende oLwdim kosturmaktan kenfimi bile ozledim![]()
Gel beraber olsun bu leğen doluydu akşam yaptığında çocuklarla eşim bayağı yediOfff offff![]()
Becerikli hatun işte :) benim de evde canım sıkılıyor niye tembel tembel oturmaktanGel beraber olsun bu leğen doluydu akşam yaptığında çocuklarla eşim bayağı yedi![]()
Valla misafer hastane misafirlik okul ders cocuklar ev kos nesli kosHayırdır kız niye bu kadar koşturuyorsun? :)
Aleykümselam canım :)Selâmün aleyküm dostlar :)
Gelde kosmaKoşturma yürü sadece![]()
Allah yardımcın olsun fıstık :)Valla misafer hastane misafirlik okul ders cocuklar ev kos nesli kos![]()
Nasılsın güzellik? :)Aleykümselam canım :)
Sagol fistikim sen nasilsinAllah yardımcın olsun fıstık :)
Sen sismezsinBecerikli hatun işte :) benim de evde canım sıkılıyor niye tembel tembel oturmaktangerçi hamur işi yapsam sıkıntıdan bu seferde yiye yiye sişerim
![]()
İyiyim çok şükür tatlım,sen nasılsın ? :)Nasılsın güzellik? :)
Şükürler olsun aynı, hasta olacak gibiydim teğet geçtiSagol fistikim sen nasilsin
Aman dikkat et benim kız salya sümük bugün ://Şükürler olsun aynı, hasta olacak gibiydim teğet geçti![]()
Nasil yani gripmi:)Şükürler olsun aynı, hasta olacak gibiydim teğet geçti![]()
Geldi mi gitmiyor ,çok kötü yapıyor insanıŞükürler olsun aynı, hasta olacak gibiydim teğet geçti![]()
Ne yazık ki şişiyorum geçen kış işe başlamadan şişmiştim evde oturup sürekli yemektenSen sismezsin![]()
Öksürük gelmese bari kuzuyaAman dikkat et benim kız salya sümük bugün ://