- 8 Nisan 2017
- 57.545
- 310.186
- 698
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
Yemek bolumi nde sağlam beddualar dizmistim o yüzdenGunaydin canlarMinik Duduklu Tencere hosgeldin neden banlandin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemek bolumi nde sağlam beddualar dizmistim o yüzdenGunaydin canlarMinik Duduklu Tencere hosgeldin neden banlandin
Tunaydinnn![]()
Aleykumselam canım :) Yok olmaz,niye olsun? Çok sıcaktan ,çok soğuğa terli çıkmazsa üşümez. Hep sobalı evde büyüdükSelam kizlar be de anneme geldim evleri sobali diye gelmiyordum ilk defa geldim :))) insallah minik jasta felan olmaz
Profilindeki minnoşlar başka poz vermişler ❤Aleykumselam canım :) Yok olmaz,niye olsun? Çok sıcaktan ,çok soğuğa terli çıkmazsa üşümez. Hep sobalı evde büyüdük![]()
Yeni pozları bu,çok şekerler ama yaProfilindeki minnoşlar başka poz vermişler ❤![]()
NasılsınTünaydın:)
iyiyim canım sen nasılsın üyelik iptali zannetmiştim.Nasılsın
Yok canım kural ihlali :))iyiyim canım sen nasılsın üyelik iptali zannetmiştim.
Bende oyle diyorum ya disarda oynamaktan ellerimiz yarilirdi sobaya yapistirirdik sanki biz adm degildik :)))Aleykumselam canım :) Yok olmaz,niye olsun? Çok sıcaktan ,çok soğuğa terli çıkmazsa üşümez. Hep sobalı evde büyüdük![]()
Aynen birası da öyle çok bogğukHava çok karanlık, yağmur da hiç durmadı, çok boğucu bir gün![]()
Bizim çocukluğumuz çok güzeldi yaaaBende oyle diyorum ya disarda oynamaktan ellerimiz yarilirdi sobaya yapistirirdik sanki biz adm degildik :)))
Minik bir çay yap ta içelimAynen birası da öyle çok bogğuk
Minik bir çay yap ta içelim