- 30 Ekim 2013
- 20.656
- 57.212
- 798
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
- #1.161
Kizlar selam 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aleykumselam canımKizlar selam![]()
Nasilsin cennammm :*Aleykumselam canım![]()
Çok şükür pamuğum,sen nasılsın ?Nasilsin cennammm :*
Bebağm,muahh,mucksss,mmmwwaahhh![]()
Ve aleyküm selam nasılsın oğlun nasıl bugün :))Kizlar selam![]()
Şükur bu gunumuze canim minnosumla yuvarlaniyoruz :))Çok şükür pamuğum,sen nasılsın ?![]()
Oglumla cildirmaca :)))( ama bir guluyor dunya cicek aciyor ♡♡♡Ve aleyküm selam nasılsın oğlun nasıl bugün :))
İnsan onlar gülünce tepesine yaptığı topuzu omzundaki kusmugu unutuyorOglumla cildirmaca :)))( ama bir guluyor dunya cicek aciyor ♡♡♡
Hosbuldum canım ❤Hoşgeldin![]()
Hahaha bende oyleydim halada var kilolarla basim dertteİnsan onlar gülünce tepesine yaptığı topuzu omzundaki kusmugu unutuyor
Doğum yaptım kızım yanında yatıyor annem e dedim kendimi manken gibi hissediyorum karnım küçücük
Sen birde aynada bak kendine dedi
Dışardan sanki bı tane daha doğuracak missin gibi dedi![]()
Hayirli sabahlar muhtar nerelerdesin senHayırlı sabahlar dostlar ❤❤❤❤
Operatör değişikliği yapmıştım internet sıkıntısı yaşadım, baktım olmuyor eski operatöre geri döndüm. Nasılsın kuzum?Hayirli sabahlar muhtar nerelerdesin sen![]()
Şukur Allaha iyiyim canim seni merak ettik bizdeOperatör değişikliği yapmıştım internet sıkıntısı yaşadım, baktım olmuyor eski operatöre geri döndüm. Nasılsın kuzum?
Oy teyzesi kurban ona ,maşallahŞükur bu gunumuze canim minnosumla yuvarlaniyoruz :))
Saol teyzosu bizde kocaman opuyoruz :*Oy teyzesi kurban ona ,maşallah![]()
Ben de sizi öptüm şekerlerSaol teyzosu bizde kocaman opuyoruz :*
Gunaydinnnnnn ♡♡♡Günaydın a dostlar![]()