- 8 Nisan 2017
- 57.615
- 311.031
- 698
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
- #1.581
Belki sizin zamanın tadını veremez ama toplasalim biraz demiştim :))Şöyle böyle derken 8.seneye girecegiz kk ile![]()
Katılmak isteyen herkesi bekleriz tabi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki sizin zamanın tadını veremez ama toplasalim biraz demiştim :))Şöyle böyle derken 8.seneye girecegiz kk ile![]()
Ahahaha :))Hoş geldin tweety :)) senin yanında ağzımız süt kokuyor![]()
Hoş geldin tweety :)) senin yanında ağzımız süt kokuyor![]()
Belki sizin zamanın tadını veremez ama toplasalim biraz demiştim :))
Katılmak isteyen herkesi bekleriz tabi :)
Gelmiyorsun yemek topigine gerçi sen kk ya da fazla gelmiyorsun artık benim geldigik dönemde çok daha kalabalıktı kk
Estagfurullah
Bir ara bayagı aktiftik,
Sürekli ban yemeler falan hey gidi gençlik![]()
Hiç sorma ya herkes birer birer uzaklaştı özellikle nisandan sonra :/Gelmiyorsun yemek topigine gerçi sen kk ya da fazla gelmiyorsun artık benim geldigik dönemde çok daha kalabalıktı kk![]()
Ban yeme yarışması mı yapıyordunuz?
Estagfurullah
Bir ara bayagı aktiftik,
Sürekli ban yemeler falan hey gidi gençlik![]()
Dağıttı ortalığı :/Hiç sorma ya herkes birer birer uzaklaştı özellikle nisandan sonra :/
Ben okuyorum hep ama yazmıyorum çok :)Gelmiyorsun yemek topigine gerçi sen kk ya da fazla gelmiyorsun artık benim geldigik dönemde çok daha kalabalıktı kk![]()
Bdvde konuları geyige ceviriyorduk geneldeBan yeme yarışması mı yapıyordunuz?![]()
Çünkü bugüne kadar kimse onun gibi trolleyememiştiDağıttı ortalığı :/
Ooo tadından yenmezBen okuyorum hep ama yazmıyorum çok :)
Bdvde konuları geyige ceviriyorduk genelde![]()
Biz çok eski değiliz bilmiyoruz illaki vardır ama bu kadar favorisi yoktu sanırım ://Çünkü bugüne kadar kimse onun gibi trolleyememişti
Ana çok güzel oluyor geyik olmayan yerde geyik tadından yenmiyorBen okuyorum hep ama yazmıyorum çok :)
Bdvde konuları geyige ceviriyorduk genelde![]()
Yani herkesle samimiyet, herkesle ilgi alaka özel mesajlar canım cicim kuzum boş kalplerBiz çok eski değiliz bilmiyoruz illaki vardır ama bu kadar favorisi yoktu sanırım ://
Evet ://Yani herkesle samimiyet, herkesle ilgi alaka özel mesajlar canım cicim kuzum boş kalpler![]()
Kalpler birBen yatıyorum canlar, hayırlı geceler Allah'a emanet olun![]()
Yoklar ben 2 kez etiket yaptım hiç gelmedilerrr![]()
Kahveynen çağırmıyo da
Sen iste yeter ki 3 kahve de senin olsun ablam bak hepsini sana yaptım hanginin kopiguju beğenirsen onu içYaklaşma diyorum,silahım var
Kahveynen çağırmıyo da
Hep sopaylan![]()
Hepsinin üst tarafını içerimSen iste yeter ki 3 kahve de senin olsun ablam bak hepsini sana yaptım hanginin kopiguju beğenirsen onu içEki Görüntüle 2212996