- 24 Eylül 2018
- 101.659
- 301.064
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolum tutmuyor dedi bir ara eşime1 hafta hasta yatar o şimdi sarma yaptı diye![]()
Sen yine de maşallah deÇok yemişim markete gittim soda aldım geldim![]()
Maşallah demeyeyim ne gerek var xenem yorulmasınSen yine de maşallah dekv için yani
![]()
Kızancıklar oldu mu,selelere doldu mu ?İyi geceler kizanciklar![]()
Elin nasıl ,iyi mi biraz daha ?
İyi şükür tabak falan tutamıyorum tam böyle öyle bir yerden kestim ki bıçağı falan kavrayamiyorum birde solagim yaaa olmuyor böyleElin nasıl ,iyi mi biraz daha ?
Ay çok fena oluyor öyle,herkeste eline bakıyor:/ İyileş bir an önce inşİyi şükür tabak falan tutamıyorum tam böyle öyle bir yerden kestim ki bıçağı falan kavrayamiyorum birde solagim yaaa olmuyor böyle![]()
Aleyküm helloSelamin hello kizlar nasilsiniz
Sukur minigimle yuvarlaniyoruz :) sen nasilsin canimAleyküm helloiyidir,sen nasılsın ?
![]()
Çok şükür canım ,iyiyim ben de :)Öp miniği benim yerimeSukur minigimle yuvarlaniyoruz :) sen nasilsin canim
Operim teyzesi :* sende op kuzulariÇok şükür canım ,iyiyim ben de :)Öp miniği benim yerime![]()
Öperim canımOperim teyzesi :* sende op kuzulari
Evet canim nasil oldun ben pek giremiyorum bu ara cok huysuz cocugum uyuyuncada 45 dk ancak o arada is yapmaya calisiyorum :))Selam kızlar denk gelemiyoruz bu ara ://