- 8 Nisan 2017
- 57.566
- 310.504
- 698
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
- #2.121
:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahvaltıda yoktumYarın sabah kahvaltıya herkesi bekliyorum
@DenizinYosunKokusu
@ince bilek
@nese-li_hilos
@tuzsuz_ruh
Rakika
Jenna16
@_Marla_
terelelli34
basbelasiyim
@Reyyan__
@Miyav_su
@Psikolojik Deliii
Eva
@_heidi_
@Marleena
@Justibella
@Tweety
@mahperi hatun
![]()
Napiyonuz kizceler
İyi şükür nesli sen nasılsınKahvaltıda yoktum
Ama bi kahve varsa içerim![]()
Immm miss gibi kokuyordur şimdiİyi şükür nesli sen nasılsın
Madam kahve yok çay var taze demlendi hemide tomurcuk da var içinde birde kek attik fırına kakaolu :))
Daha kokusu gelmedi :))) 10 dakika oldu koyali yoruldum yiaaaa balık bulaşığı vardı hala kokuyor gibi geliyor girip çıktıkçaImmm miss gibi kokuyordur şimdi
Kahveye değişirim :))
Bende kek yapacaktım çikolata soslu ama pek bi uyuşuğum :)Daha kokusu gelmedi :))) 10 dakika oldu koyali yoruldum yiaaaa balık bulaşığı vardı hala kokuyor gibi geliyor girip çıktıkça![]()
Bulaşıkları kaldırdım zaten sonra kek yaptım eşim gitmiş sana öyle geliyor diyorBende kek yapacaktım çikolata soslu ama pek bi uyuşuğum :)
Bulasikları hallet koku gider :)
İyi cok sukur canimİyi şükür nesli sen nasılsın
Madam kahve yok çay var taze demlendi hemide tomurcuk da var içinde birde kek attik fırına kakaolu :))
GünaydınnGunaydinlar efenim ❤❤❤
Nasilsin canimGünaydınn![]()
İyi sayilirim canım,sen nasilsin?Nasilsin canim
Muhtar iyi ama meşgul. İş kadini olacak yine :)Rakika muhtar nerde acaba ?
Iyi sukur canim cocukla kosturuyoruz birde diyete basladim bugun 2. Gun biraz stresliyim:)İyi sayilirim canım,sen nasilsin?
Calisiyormu anlamadimMuhtar iyi ama meşgul. İş kadini olacak yine :)
Calisacak evet.Calisiyormu anlamadim
Oyy,hayirli olsun canım :) Bol eksiler olsun cabuk cabukIyi sukur canim cocukla kosturuyoruz birde diyete basladim bugun 2. Gun biraz stresliyim:)