Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

hem de nasıl kalbim ağzımda atıyor
ben yatayım canım duamı okur yatarım öptüm seni

bılmıyorumkı aytülcüm benımde ilk olucakkaydirigubbakcemile3

Merhaba,
Üzülerek söylüyorum ki sizin ilk olmayacak....

Defalarca diğer üyelerden oy istemişsiniz. Yaptığınız hiç doğru değil..

Lütfen oy istemeden diğer üyelerin sizi desteklemesini bekleyin aksi taktirde bu hiç hakkaniyetli olmayacaktır.

Prof. Dr. ıbrahim Saraçoğlu kuru incir kürü ile kolay hamilelik formülü:

Kuru ıncir Kürü Nasıl Yapılır?

Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya dokuz-on adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması,

2x21U+7A

U= 21 gün uygulanır
A= 7 gün ara verilir

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

Hoşgeldin speedy naber canımopuyorumnanaktan

Düğün ne zaman:jeyyar:

Düğüne çok varmışakannehir

Allah kavuştursun diyim bariboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…