Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Gülşah noldu kız senin yarışmayabilmiyorumkismile

sabah yazdıklarımız gitmiş

site eski haline dönmüş

ne kadar çabuk değişiyo burda herşey
kaydirigubbakcemile3

Ben bi şey mi kaçırdım ya sabah bi şeyler yazmıştınız da silindi mibilmiyorumkismile

Evet aytülcüm..Ben de geç geldim bugün..Geldiğimde kimse bi şey yazmamış sandım..Meğerse yazmışlar ama silinmiş..bilmiyorumkismile

Yazmış gitmiş..

Akşam gelir artık..

Sen napıyosun aytül misafirlere ne yaptın?

aksamkı gelenlere bısey yapmadım cay.meyve.salonu temızledım cumartesı mısafır vardı batmıs bıraz.toz falan aldım ıste sıldım.cuma mısafırım var gene gündüz onlara puaca,incirli pasta,patates salatası yapcam.bıde cumartesıden kalan elmalı pasta ıle böregı buzluga koymustum onları cıkarıcam.

Canım incirli pasta nasıl oluyobilmiyorumkismile

yagmur yagıyor burdada gecen hafta kadın almıstım sıldırdım tüm camları koltukları halıları falan artık kendım yapamıyorum büyük işleri.

incirli pasta cok basıt adı ıncırlı pasta ıste.kek yapar gıbı bır tarıfı var yalnız yuvarlak borcama döküyorsun üstünede vanılyalı pasta kreması sürüyoruz üstünüde süslüyoruz.bu kadar bazılarıda krem santı sürüor.

cumartesı günüm vardı toplam 4 kısıyız adı gün hep degısık pastalar yapılıyor bende bulmakta zorlanıyorum benden öncekı arkads 7 cesıt yapmıs cok valla.ben yapmadım okdar 5 cesııttı hep kaldı ya yazık valla.ablamın cocuklar sevıyor pastayı hep onlara götürdüm.

Anladım canım..

Ben pasta pek sevmiyorum ağır geliyo bana:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…