Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

emelıskomla cok konusurduk bu konuyu kıskanclık dııl ama gercekten ınsan anne olmayı cok ıstıyor elıfcım.bıde herkesın ıstemedıgı halde olup senın ıstemene ragmen olmaması cok koyuyor ınsana.esım kurandan bır ayet göstermıstı bana kımıne erkek kımıne kız verırız kımınıde kısır yaparız dıye sonra kendıme cok kızmıstım ya rabbım bızım ıcın en hayırlısını bılır dıye.üzme dıyorum ama senın ıcının yandıgını hıssedıyorum belkı ınanmassın ama.dualarımdasınız unutmayın.

ayy canım benım kıyamam sana sakın karamsarlığa düşme tamammı herşeyin bir vakti vardır allah hayırlı zamanda versin bunun için dua et elifim.ama inanmaktanda asla vazgecme ben bılıyorumkı ömüründe senınde güzel haberlerını alıcaz burdan :teselli:

elifim canım arkadaşım güzel arkadaşım

yazdıkların ne kadar tanıdık bize

asla kıskançlık değil öyle düşünme

yapımız gereği anne olmak istiyoruz

benimle evlenen tüm arkadaşlarım hamileydi ama ben değildim

hamileyim başlığını okuyamazdım

aytülle sizinle konuşuyorduk

inan Rabbim zaman vermiş bizlere hepimizin zamanı var

ablam hemen hamile kaldı kuzenlerim yengem bile varikoselden hemen sonra ki abim inat etmeseydi hemen olurdu

ben bir yıl bekledim eşim benden küçük bi de yaşıtım olsa inan daha kolay olurdu

çok ağladım çok dua ettim tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlada hamile kalayım diye

canım her gün dua ediyorum size

okurken içim yandı biliyor musun

canlarım benim ben geldim

hepinizi çok seviyorum

biliyorum vakti var ,rabbim bilir ancak

sizinle paylaşmak istedim sadece

Allah sizin meleklerinize uzun ömür versin öncelikle

sonrada bizlere nasip etsin inşallah

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Melek, loveli+

galiba burda kaydirigubbakcemile3

burdayım emelişkom

offf ne sıkıcı bir gündü ya ,içim daraldı resmen bitmek bilmedi

Nasılsınız bi tanecik arkadaşlarımolumunekankayizsmile

ıyıyım gülsahcım cok şükür bebısımızde ıı annesıne vuruyor süreklı:)artık benı duyabılıyor.

ayyy maşallah ona yaaa allah nazarlardan korusun emoşuda senıde inşallah.yegenlerımıze ıyı bakın

canlarım benim ben geldim

hepinizi çok seviyorum

biliyorum vakti var ,rabbim bilir ancak

sizinle paylaşmak istedim sadece

Allah sizin meleklerinize uzun ömür versin öncelikle

sonrada bizlere nasip etsin inşallah

bizde seni cooook sevıyoruz canım allah tez vakıtte sana ve ömurede nasıp etsın inşallah bende dua edıyorum hep sizlere

ay yemek yedik geldim

mrb emelcim nasılsın canım afıyet olsun

slm canım nasılsın yaren nasıl?

iyiyiz ilaç içmek için ayin yapıyorum da suyum hazır ilaç içer içmez ağzıma atacağım fındıklar hazır psikolojim hazır değil kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…