Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Fındık top sevmiyo hale teyzesi başka oyuncak alkaydirigubbakcemile3

Benim kızımın yatağı daha güzel başka bi şey alalım bizkaydirigubbakcemile3

Bu güzelmiş tırmalasın kızımkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar

nasılsınız? ben dün gece bol bol ağladım yine eşime çaktırmadan mafoldumben

görümcem hamileymiş

çok sevindim ama kendime üzülüp ağladım yine

eşime dedim dayı oluyosun ,yakında amca da olursun ,bende teyze olurum

bu gidişle anne baba olamayız biz

adamın çok ta umrunda tabi :umursamaz:

rabbim dedim sen bilirsin doğrusunu ,hayırlısını

ama çok istiyorum bende anne olmayı

bi de düşünsenize gelin 2 sene olmuş evleneli bebek yok, görümce hemen hamile

zaten herkes sorup duruyodu şimdi hepten göze batarız artık

kıskançlık değil bu yanlış anlamayın

gelip size anlatmak istedim içimdekileri

içimin cız edişini paylaşmak istedim
mafoldumben

canım senı sımdı cok ıı anlıyorum benımde eltım benden önce hamıle kalmıstı nasıl aglamıstım gece esımın adınada üzülmüstüm kardesı ondan sonra evlenıyor cocugu oluyor dıye.herkes bıde gıcık gıcık nıye daha duruyosunuz falan dıyordu sınır seyler olmadı mı olmuyor canım bız ıstıyorduk ama rabbım vermemıstı ozaman herseyın hayırlı bır zamanı varmıs gercekten gecen yıl cok acılar atlattık ablamdan az cok sızınle paylasıyordum bana gecen yıl cok ıhtıyacları vardı yıgenlerımın falan bıde hamıle kalsaydım bana bakacak kımse olmazdı yanı belkıde acımdan bebegımıde kaybederdım üzüntüm ıcımı kemırıyordı.ablamamı yanayım bebegım olmuyor ona mı üzüleyım harap olmustum.hersey bıraz yoluna gırmısken bak geldı kuzumuz ablacıgımda ıı sımdılık ınsallah.rabbıme gecelerı cok dua ettım aglıyarak gercekten hayırlı zamanı senın ıcınde vardır esınınde ıstedıgı zamanlar olur ser gıbı gelen herseyde aslında bır hayır oldugunu anladım ben.üzülme ama namaz kılıp dua et özellıkle gece yapılan dualar kabul oluyor canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…