Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

hayır yengeç burcuu ama dediğim dediklerdenn...
ben yankı derin istiyorummm.:kedi:

allah allah bıde yengecler sakin olur derler.gerçekten çok ilginç bir isim bulmuşsun derincim kaydirigubbakcemile3 kız derin kız ismi değilmi seninki erkek ama:uhm:

allah allah bıde yengecler sakin olur derler.gerçekten çok ilginç bir isim bulmuşsun derincim kaydirigubbakcemile3 kız derin kız ismi değilmi seninki erkek ama:uhm:
gülşahcığım derin benim kızlık soyadım.
erkeğede koyulabiliyor evlenirken eşim iki soyadımı almama da burun kıvırmıştı tartışma uzamasın diye ben de formu doldurmadım nikah dairesinde ama hala sinir oluyorum tavrına...:umursamaz:
yankı da yakıştı gibi geldi bana yanına...

o zaman içinde kalmasın canım yankı derin güzel bir isim hem pekde herkezde olan bir isim değil o yüzden daha güzel bence eşinde kabul ederse bebişin ismi hayırlı olsun diyelim şimdiden kaydirigubbakcemile5

o zaman içinde kalmasın canım yankı derin güzel bir isim hem pekde herkezde olan bir isim değil o yüzden daha güzel bence eşinde kabul ederse bebişin ismi hayırlı olsun diyelim şimdiden kaydirigubbakcemile5
hayırlıı olur inşallahh bakalım diğer kızlar da olaydı onlar da fikirlerini söylerlerdi..

ben geldimmm

gülşahçım yengeçler sakin gözüken inatçı keçilerdir

bir tane de bende var sempatiksalakcinni

derincim yankı derin sanki birarada çok hoş olmamış gibi ya

tabi sen bilirsin de

ayrı ayrı daha güzeller : derin ya da yankı

elifciğim işte ne bilem derinin de anlamı var yaa ondan düşündüydüm...
böylece çocuk ikimizin soyadınıda taşıyacakkk hep sinir olmuşumdurr illa da erkeklerin soyadının alınmasına....

Derin sadece yankı olsun ya ben çok beğendim..bilmiyorumkismile

hastayım kızlar üsütmüsüm mıdemı.bıde ıshal olmusum evden dısarı cıkmayıp hasta olmay nasıl basardım ama gece üstümü acıyorum hep ondan oldu galıba.

evet yankı ısmı cok güzel benım esımde ısım konusunda cok takıntılı arda,bora ne bıleyım ıste modern ısımlerı koymaz hele arda galatasaylı futbolcu dıye hıc koymaz.keremı begendı anlamı güzel dıye sükür ılk aklıma gelen erkek ısmı keremdı hosuna gıttı begenmese bende yandıydım.

Hava burda da kapalı dünürüm..

Geçmiş olsun Aytülcüm.Bu aralar topik olarak hasta oluyoruz:gitme:

Doğru diyosun ilaçlanalımkaydirigubbakcemile3

Hadi ben neyse de siz ilaç içemezsiniz:gitme:

ınşallah aytülcüm..Havalar yapıyo işte bi sıcak bi soğuk..

gecelerı ates basıyor üstümü acıyorum ben bıde belım falan üsüyordu kac gündür hasta olacammı derken hasta olduk.esımde üstünü acar gece uyandırır benı uykusunda kızar bütün yorganı cekmısın dondum dıye bızımkı uykusunda bır alem uykucu şirin o.kaydirigubbakcemile3

Uykucu ve uykusunda sinirlikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…