Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Aman dikkat et aytülcüm..Uyurken enişteyle fazla muhatap olmakaydirigubbakcemile3

geldim tam grip olmuş olarak
dün çok kötü bir gece geçirdim tansiyonum yükseldi midem bulantı başım döndü sıcakladım üşüdüm
limon içtim bu sefer daha da düştü 8 4 oldu oy oy başladım ağlamaya sonra normale döndü tansiyonum 10 falan oldu eşim de sakinleştirdi beni 3 müydü 4 müydü neydi uyumuşum sabah 6da eşim kaldırdı okula gidecek misin diye gittim midem bulanıyor kahvaltı edemedim önce sonra kendime geldim simit falan yedim ilaç içtim şimdi daha iyiyim ama uykum var

Geçmiş olsun emelcim..Tansiyonun niye yükseldi ki..bilmiyorumkismile

ya dün turşuyu kısırı rus salatasını ve şalgamı kaçırdım sanırımbilmiyorumkismile

Tabi emelcim hepsi tuzlu tuzlu..Dikkat et kendine tansiyon gebelikte iyi bi şey değil..

gecmıs olsun emelcım tusu suyu hep bana demıslerdı ıcıyorum dıye tansıyonunu yükseltır dıye.

ben yemek yapıp gelem.

Tabi canın çekmiştir emelcimde..Hepsi çok üst üste gelmiş..Neyse ders olmuştur sana daha da yemezsin heraldekaydirigubbakcemile3

burdayım emelişko ,ye sen kısırları ,turşuları lmaz:

aman aman dikkat et şekercim

aytülün kocasının içindeki canavar da benimki gibi uyurken çıkıyo galiba kaydirigubbakcemile3

haklısın abarttım yani frenleyemedim kendimi bi türlü çıktı tabi acısı gece

kısır deyince kendimi kaybediyorum sempatiksalakcinni

çok canım istedi cokacimcoook

ağzım sulandı turşu kısır offf offf cokacimcoook

:roflol: :roflol:

ben geldım kızlarrrrrrrrrr bende mozaik pasta istiyorum mafoldumben

emelcim aytülcüm çok geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinize

canım o kadar çok istedi ki öyle böyle değil ya

çakılım napıyon fıstığım? gel kuzum akşam yapalım yiyelim

canım o kadar çok istedi ki öyle böyle değil ya

çakılım napıyon fıstığım? gel kuzum akşam yapalım yiyelim

karnım agrıyor çok sinirliyım elifcim yaa regl olucamda evde terör estiriyorumkaydirigubbakcemile3 oyyyy canım benım yaaa hemen geliyorum kız tatlı diye gözüm dönmüş durumdayım bu aralar.normaldede hiç tatlı yemem ben aslında kafamçokkarıştı sen ne yapıyorsun bakalım bende sana kısır yaparım gelırken elim boş gelmem merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…