- 20 Mart 2008
- 142.037
- 214.107
- 1.423
- 60
Nasılsın kayganacımkayganan nasıl iyi çıktımı kontroller?
Gel sarılalım birbirimize her gök gürleyişde hopluyorum
İyiyimmmm şekercim sağolgayet iyi çıktı sonuçları perşembe günü de gidilecek,endoskobi olacak mideye bakılacak ultrason çekilecek bide kan tahlilleri olacak..En azından kalpte filan bişi çıkmadı içi rahatladı..Sadece tansiyon sorunu var şimdi..
Gellll anacım gel yamacıma yanaş şöleee
İyi abla bu yaşta sadece tansiyonmidede de bi şey çıkmaz inşallah..
Geldim valla al gelinini kanatlarının altınaoğlun yok onun görevini yap
Mustafa Sandalı okudun mu abla yanlış dedimeşim akşam diyo ki sen nasıl bi uyku uyuyosun ömür
İnşallah yaaagerçi reflüsü var midede devamlı bir şişkinlikkk oluyor midede...Tansiyon içinde dikkat edecek artıkkk yedikleirne filannnnn..
Yok okumadımmmm ne oldukiiiii
Nerde benimm aslan parçası oğluşummmmm
Lig tv aldık eveeee artık maçları seyretcemmmmm özelliklee gs-fb maçınıııı
Bakalım ne çıkacak endeskopideee
Dün uyuyodum gündüz telefon çaldı açtım birisi ben mustafa sandal dedi yanlış dedim kapattımbant kaydı
Bugün çalışıyo oğluşun
Bütün maçları seyret eğlenceli oluyo arturla kapışırsınız
Bişey çıkmasında aman amannn
Konulsaydınız yaaaaa sonrada wiliye derdinn mustiyle sohbet ettik diyeeeee
Yoğunlukkk başladı demiiii artıkkkkkgerm gerimmm gelir eve artıkkkk
Hepsini seyretmiyom zatennn gs- fb yeter banaa
Abim bendeydideeee ne kağıştılar varyyaa gs-antalya maçındaaaaa
Tabi tam sohbet ettirirdi beni kocam mustiyle
Ay abla uzun süredir çok iyiyani olmuyomu oluyo arada tabi ama fazla zararı yok
Abin gs li heraldeyanyana tehlikeliler
Musti yabancı değil yaaaa bişi olmazdıııı
Aman amannnnn nazar değmesinnnnncanım arada olacak tabideeee fazla çoşmasın yeterkiiii
Aileceee öyleyizdirr annem sadece beşiktaşlııııııabşme diyorkiiii gel sende doğry yolu bulllll diyorrr bende dedmkiiii biz babadan ve doğuştan gs liyizz
Tabi hiç yabancı olur mu
Nazar değmesin evetşimdilik coşmuyo bilseydim daha önce giderdim evden
Baban gs li ondan mı gs li oldunuz
Herkes tanıyor nasılsaaa zarar gelmezzz ondannnn
Biz sana didik demiiii daha önceeee dinlemedin ki bizi hiççççç
Evetttt abimmm daha fanatiktir ama bir maç seyretmesi var varyaa bağrış çağrışşşş bu seferrr bende diyee sesi çkmadı fazlaaaa yoksaaa sayardıııı
Kesin karar verdim canıma tak etti öyle gittim abla bi de kesin kararlı olduğumu görmesi iyi oldu bence tam zamanıydı
Ayy fanatiklik kötüüüüeğer tuttuğun takım maçı kaybetmişse o an rakip taraftar güzel bi şey söylese bile küfür etmiş gibi gelir
Geç bile kalmıştın gitmekleee daha önce olacaktıkiii anlayacaktı haspada,neyse geç olsun temiz olsundaaa
Bide maça gitde varyaa ne olur bilemem
Maç çok zevkli abla ya bi gün götürsün artur seni
Yarın sabah 9 de dişte randevum var implantlara bakılacakk süresi doldu artık,bakalımm ne olacakk geçş ölçü alınmadı daha
Mümkün değillll götürmesiiii hadi gittik ben nerde oturcammmm karar ver hadiiiii
Bakalım ne olcak:26: inşallah bi an önce biter:26:
Karşılıklı fedakarlık yapacaksınız sen arturla bi maçta fener tribününe diğer maçta artur seninle gs tribününefb-gs maçlarını tavsiye etmem iki takımında başka takımlarla yapacakları maça gideceksiniz fb-gs maçları çok gergin oluyo aslında hiç güzel olmuyo
İnşallah canım yaaa az kaldı gerçiiiii deeee bitmesineee
Yokkkkk onudayapmayızz zatennnben istiyommmm ama gitmeyideee ayrı da oturamayız tabiiiii ancak gs maçını seyircisiz olursa gidebilirimmm belkiiiii
Ben kaçıyommmmm ev işini halledeyim hemennnn gelirim bitincee görüşürüzzz canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?