Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Nasılsın kayganacımkayganan nasıl iyi çıktımı kontroller?

Gel sarılalım birbirimize her gök gürleyişde hopluyorum

İyiyimmmm şekercim sağol gayet iyi çıktı sonuçları perşembe günü de gidilecek,endoskobi olacak mideye bakılacak ultrason çekilecek bide kan tahlilleri olacak..En azından kalpte filan bişi çıkmadı içi rahatladı..Sadece tansiyon sorunu var şimdi..

Gellll anacım gel yamacıma yanaş şöleee

İyi abla bu yaşta sadece tansiyon midede de bi şey çıkmaz inşallah..

Geldim valla al gelinini kanatlarının altına oğlun yok onun görevini yap

Mustafa Sandalı okudun mu abla yanlış dedim eşim akşam diyo ki sen nasıl bi uyku uyuyosun ömür

İnşallah yaaagerçi reflüsü var midede devamlı bir şişkinlikkk oluyor midede...Tansiyon içinde dikkat edecek artıkkk yedikleirne filannnnn..

Yok okumadımmmm ne oldukiiiii

Nerde benimm aslan parçası oğluşummmmm

Lig tv aldık eveeee artık maçları seyretcemmmmm özelliklee gs-fb maçınıııı

Bakalım ne çıkacak endeskopideee

Dün uyuyodum gündüz telefon çaldı açtım birisi ben mustafa sandal dedi yanlış dedim kapattımbant kaydı

Bugün çalışıyo oğluşun

Bütün maçları seyret eğlenceli oluyo arturla kapışırsınız

Bişey çıkmasında aman amannn

Konulsaydınız yaaaaa sonrada wiliye derdinn mustiyle sohbet ettik diyeeeee

Yoğunlukkk başladı demiiii artıkkkkkgerm gerimmm gelir eve artıkkkk

Hepsini seyretmiyom zatennn gs- fb yeter banaa

Abim bendeydideeee ne kağıştılar varyyaa gs-antalya maçındaaaaa

Tabi tam sohbet ettirirdi beni kocam mustiyle

Ay abla uzun süredir çok iyi yani olmuyomu oluyo arada tabi ama fazla zararı yok

Abin gs li heraldeyanyana tehlikeliler

Tabi tam sohbet ettirirdi beni kocam mustiyle

Ay abla uzun süredir çok iyi yani olmuyomu oluyo arada tabi ama fazla zararı yok

Abin gs li heraldeyanyana tehlikeliler

Musti yabancı değil yaaaa bişi olmazdıııı

Aman amannnnn nazar değmesinnnnn canım arada olacak tabideeee fazla çoşmasın yeterkiiii

Aileceee öyleyizdirr annem sadece beşiktaşlıııııı abşme diyorkiiii gel sende doğry yolu bulllll diyorrr bende dedmkiiii biz babadan ve doğuştan gs liyizz

Tabi hiç yabancı olur mu

Nazar değmesin evet şimdilik coşmuyobilseydim daha önce giderdim evden

Baban gs li ondan mı gs li oldunuz

Tabi hiç yabancı olur mu

Nazar değmesin evet şimdilik coşmuyobilseydim daha önce giderdim evden

Baban gs li ondan mı gs li oldunuz

Herkes tanıyor nasılsaaa zarar gelmezzz ondannnn

Biz sana didik demiiii daha önceeee dinlemedin ki bizi hiççççç

Evetttt abimmm daha fanatiktir ama bir maç seyretmesi var varyaa bağrış çağrışşşş bu seferrr bende diyee sesi çkmadı fazlaaaa yoksaaa sayardıııı

Kesin karar verdim canıma tak etti öyle gittim abla bi de kesin kararlı olduğumu görmesi iyi oldu bence tam zamanıydı

Ayy fanatiklik kötüüüü eğer tuttuğun takım maçı kaybetmişse o an rakip taraftar güzel bi şey söylese bile küfür etmiş gibi gelir

[video=youtube;5HTPJhWzjMc]http://www.youtube.com/watch?v=5HTPJhWzjMc&feature=player_detailpage[/video]

Geç bile kalmıştın gitmekleee daha önce olacaktıkiii anlayacaktı haspada,neyse geç olsun temiz olsundaaa

Bide maça gitde varyaa ne olur bilemem

Yarın sabah 9 de dişte randevum var implantlara bakılacakk süresi doldu artık,bakalımm ne olacakk geçş ölçü alınmadı daha

[video=youtube;49ItmHBC9Aw]http://www.youtube.com/watch?v=49ItmHBC9Aw&feature=player_detailpage[/video]

Çok güzel söylemişler

Mümkün değillll götürmesiiii hadi gittik ben nerde oturcammmm karar ver hadiiiii

Karşılıklı fedakarlık yapacaksınız sen arturla bi maçta fener tribününe diğer maçta artur seninle gs tribününefb-gs maçlarını tavsiye etmem iki takımında başka takımlarla yapacakları maça gideceksiniz fb-gs maçları çok gergin oluyo aslında hiç güzel olmuyo

Bakalım ne olcak:26: inşallah bi an önce biter:26:

İnşallah canım yaaa az kaldı gerçiiiii deeee bitmesineee

Yokkkkk onudayapmayızz zatennn ben istiyommmm ama gitmeyideee ayrı da oturamayız tabiiiii ancak gs maçını seyircisiz olursa gidebilirimmm belkiiiii

Ben kaçıyommmmm ev işini halledeyim hemennnn gelirim bitincee görüşürüzzz canımmmm

Seyircisiz deme ablaaaaa cezalı deeee öyle olunca gidersinciyak ciyak

Kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…