oh ne güzel
canım
Ne yemiyorum kipuding yedim bir tane arkasından eti hoşbeş gofreti yedim daha da yiyebilirim
ben az önce geldim saklanmadımm
zenan ablacım
iyi sayılırım dün çok yoruldum bugün evdeyimm
asi, dik başlı,aşıkkk zenan
kuzular okula başladı bir değişiklik oldu mu?
Abla
Ay akşam nasıl gökgürleyip şimşek çaktı acayip korktum:18::18:hava da çok sıkıntılı kaç gündür
Bende iyiyim canım sağolEşim işte ,kızlar okulda,ufaklık uykuda bende çay keyfi yapıyorum
Afiyet olsun
naptın dün bakalımmmm gene koşturmuşsundur kesinnn demiiiiiçok yorma kendini yahuuuuuu
Dünde burası öyleydi varyaaa sabahta yağmur yağdı gök gürledi geneeeitiraf ediyom bende tırısıyommmm böle oluncaaa
Anaaaaaaa çaymı didinnnnnnnn
oh ne güzel
canım
Ne yemiyorum kipuding yedim bir tane arkasından eti hoşbeş gofreti yedim daha da yiyebilirim
maşşallahdur durak yok tıpkı ben
iyi akılma getirdin bende kekstra çilekli ve sultani almıştımm onları indirim mideye
bende içimdeki bu boşluk ne diyorumm
Bende iyiyim ablacım sağol
Bilmem o diziyi onun için defalarca izliyorum,ee birde suat'la olan aşkına hayranım
oh ne güzel
canım
Ne aşk ama demiii her daimmm didişiyorlrdıııı suatla
Evet bitmek bilmeyen kavgabütün yaz izledim bitti yeniden başladı yine izliyorum
çok yoruldum abla geceye kadar sürdü daha kaplanacak 6 kitap varnaptın dün bakalımmmm gene koşturmuşsundur kesinnn demiiiiiçok yorma kendini yahuuuuuu
Dünde burası öyleydi varyaaa sabahta yağmur yağdı gök gürledi geneeeitiraf ediyom bende tırısıyommmm böle oluncaaa
Gel ablam beraber içelim
Nihayet gelmiş herkes
Evet bitmek bilmeyen kavgabütün yaz izledim bitti yeniden başladı yine izliyorum
Hoşgeldin canım Nehaber
sıcak olur sıcaktan şikayet ederiz
hava kapanır ondan şikayet ederiz
bazen acayip şekilde gümlüyor ,korkmamak elde değil semuşummm
Çok güzel değil mi
Ohhhh yarasıno tatlı krizi benim hiç geçmiyor ki
naptın dün bakalımmmm gene koşturmuşsundur kesinnn demiiiiiçok yorma kendini yahuuuuuu
maşşallahdur durak yok tıpkı ben
iyi akılma getirdin bende kekstra çilekli ve sultani almıştımm onları indirim mideye
bende içimdeki bu boşluk ne diyorumm
Ne aşk ama demiii her daimmm didişiyorlrdıııı suatla
Çok yeme semoş yaaaaa meyve ye hoşbeş yerinee daha iyi
Nihayet gelmiş herkes
Börek filan varmı çayın yaındaa
çok yoruldum abla geceye kadar sürdü daha kaplanacak 6 kitap var
birazdan hallederimmakşam ödev maratonu başlar
bize yok mu
gofretler pesküvitler boğazımızda mı kalsın
kızlar ben geldim dicem ama bayadır uğramıyorum beni unutmuş olabilirsiniz:26:
kızlar ben geldim dicem ama bayadır uğramıyorum beni unutmuş olabilirsiniz:26:
Yok şikayet etmiyorumda gökgürleyince korkuyorum :18::18:var ya bir yapışıyorum şükrüyedaha da çok korkutuyor oda iyice yapışayım diye
Güzel
sende sever misin tatlı
ikize çaya gidelim
yi bakalım dün bir sürü abur cubur aldı şükrü gelde yeme hadi midendeki boşluğu doldur
çok yemiyordum abla ben abur cubur bu ara çok yiyesim var meyve yiyordum çok şimdi ne var ne yok götürüyorum
nereye gittin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?