Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Uyku yaptı bende

Ama az kaldı geliyolar

Ben de hiç acımıyorum valla

heeee öyleyimm vallla sabahta dişe gititim geldimmm

ne hamaratım demi bugünnnn

çokkkk zor bir yemek yaptım genee mutfaktan çıkmadımmmmmm

Keşke ne eğlenirdik ama heeee

Tatlıyla pek aram yok ama biliyorum irmik tatlısını güzel oluyoduben arkadaşımdan bi poğaça tarifi almıştım hala yapıcam

Neyse susalım

susa susa gittik gideceğimiz kadar doğru valla ablacım
rimik tatlısınn üzerine şeftali yaplıyo
poğaçayı vereyim bir durun

Yok canım eşime dün akşamdan kalan yemekleri kakalıycam keki çayın yanına yapıcam

Konuşucak o kadar şey var ki şehitleri gördükçe karakter değiştirip ağzıma ne gelirse söylüyorum

aldığım siteden aynen aktarıyorum tarifi:

SÜNGER POĞAÇA
1,5 su bardağı ılık süt
100gr süt kreması
yarım su bardağı sıvı yağ
1 adet yumurta(sarısı üstüne)
yarım paket yaşmaya(20gram)
yarım paket kabartma tozu
1,5 yemek kaşığı şeker
yarım yemek kaşığı tuz
5su bardağı un
ic malzeme;beyaz peynir,maydanoz

Hazırlanışı:
Süt ve kremanın ılık olmasına önemlidir. Unu bir leğene boşaltın ve ortasını havuz gibi açarak tuz, şeker, maya, kabartma tozu, yumurta akları sarısından ayrılarak sadece aklarını hamura ilave edilir. Ilıttığımız süt ve krema ilave edilerek hamur kulak memesi kıvamında yoğurulur. Ne kadar çok yoğurursanız hamur o kadar güzel olur. Daha sonra hamurun mayalanması için üzerini kapatarak yaklaşık 1 saat bekleyin.Hamurdan parcalar koparıp elinizle açın iç malzemesini koyun kapatın.Üzerlerine ayırmış olduğumuz yumurta sarılarını sürerek önce tepside 1 saat kadar bekletin ardından 200 derecede önceden ısıtılmış fırında altı üstü kızarana kadar pişirin.Tepside firindan cikarildiktan sonra uzerine temiz bir bez ortulup.sogumaya birakilir.

bende acımıyorum abla
bütün ülkelere düşman olduk.herşey kötü gidiyor hiçbirşey yokmuş gibi ekran karşısına çıkabiliyor devlet büyüklerimiz
hergün ocaklara ateş düşüyorr

Yok canım eşime dün akşamdan kalan yemekleri kakalıycam keki çayın yanına yapıcam

Konuşucak o kadar şey var ki şehitleri gördükçe karakter değiştirip ağzıma ne gelirse söylüyorum

allahtanki benim eşimde birgün önceki yemeği yemem demez

bende saydıryorum valla ağzıma ne gelirse

Uyku yaptı bende

Ama az kaldı geliyolar

Ben de hiç acımıyorum valla

Acıma yokkkk hak ediyor halk bunuuu

susa susa gittik gideceğimiz kadar doğru valla ablacım
rimik tatlısınn üzerine şeftali yaplıyo
poğaçayı vereyim bir durun

olacağı buydu tabii simaycımmmmmm

bak okullar değişip imam hatip oluyorrr işteeee

Mayalı hamurdannnn ne güzel olur yaaaa bende bunu beceremiyorum nedenseee tutmuyorrr mayasııı ben beceremedimmmm

bende acımıyorum abla
bütün ülkelere düşman olduk.herşey kötü gidiyor hiçbirşey yokmuş gibi ekran karşısına çıkabiliyor devlet büyüklerimiz

acıma tabikiiiiiii iyiye giden bişi yokki zatenn her gün acı haber duyuyoruzzz

Güzel bi şeye benziyo biriniz yapın bana
bende acımıyorum abla
Çıkıyolar ne diyolar hep aynı şey bıçak kemiğe dayandı
acımada olan bizede oluyor ama
yeğenime rapor almak zorunda kaldık 5.5 yaşındaki çocuğu ilkokula yazmışlar
süper zeki çocuğa rapor aldık yetersiz diye

Dindar nesil yetiştircek ya atatürk düşmanıkitaplardan istiklal marşını atatürk resmini falan kaldırttı ya ay çatlıycam sinirimden

heeee öyleyimm vallla sabahta dişe gititim geldimmm

ne hamaratım demi bugünnnn

çokkkk zor bir yemek yaptım genee mutfaktan çıkmadımmmmmm
maşallah abla
akşam yemeğini gördüm yorucu olcak senin için

iyi yemekten ses çıkartmıyor wılı ne verirsen yiyor.
rahmi yemiyor beni bazı şeylerden aç bıraktın yemekten mahrum bırakma die söylenmeye başlarr

Valla ortalık jeepli çarşaflı dolu nerden geliyosa bu değirmenin suyubirazdan kapı çalıncak ve beni götürceklerergenekondan içeri gircem

Hiç sorun yapmaz yemeğihatta yapma bile diyo yorma kendini Rahmi haklı ya midesini doyurcan ya da

ablacım eskiden bende beceremezdim pif noktası öğrendim mayayı şekerle birlikte ılık suda 5 dk kabartıcaksın o zamn güzel kabarıyor.birde iyice yoğur dinlendir
acaip güzel oldu hamuruna bile bayıldım

bende biri bana yapsınn yazacaktım ablama güvendim o da tutturamıyormuşş
ikizi gaza getirmek kaldı geriyee
ikiz yapar resimleri de eklerr
semuş yok bugünnn aşkı memnu final yaptı gece uyumadı şimdi uyuyor olamaz
Valla ortalık jeepli çarşaflı dolu nerden geliyosa bu değirmenin suyubirazdan kapı çalıncak ve beni götürceklerergenekondan içeri gircem

bizim altımızda yok o lüx araçlardan adamlarda birbirine çok benziyor gömlekleri bıyıkları falann

ablacım eskiden bende beceremezdim pif noktası öğrendim mayayı şekerle birlikte ılık suda 5 dk kabartıcaksın o zamn güzel kabarıyor.birde iyice yoğur dinlendir
acaip güzel oldu hamuruna bile bayıldım
süt kreması hangisi peki :26::26::26::26:

kendi resimleri koymuş ,kendini atatürk sanıyor herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…