Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Kim yapcak bize poğaça meldoş

Semuş geziyodur

Biz de yok valla jeep zaten onlarda gördükçe jeepten soğudum ben hem parketmesi de zor

sormaaa çok yorucu çokkkkkkk pişti bileeee vallaaaa

rahmi haklı beeeeeee adam kendiniiii yemeğeee verecek tabiiiiii

Valla ortalık jeepli çarşaflı dolu nerden geliyosa bu değirmenin suyubirazdan kapı çalıncak ve beni götürceklerergenekondan içeri gircem

Bunlardan geçilmiyor ki artıkkkkkkk senş almazlarrrrr önce beni alırlarrrrrr ergenekon diyeee ben daha yakınımmm bunlaraaaa sen sıranı bekleeeee mapısaaa zyaretimee gelirdinizzzz don neyim filan alın banaaaa

kendi resimleri koymuş ,kendini atatürk sanıyor herhalde

onu gördüm şok oldum ya işte yeni nesil onu bilsin atatürkü unutsun istiyoçünkü bize atatürkü unutturması mümkün değil ancak yeni nesile yapar bu şekilde

alllah korusun ablacım ya
ama zaten yakındır kendinden olmayanları topluyor teker teker

ben beceriksizimmmm mayalandırma konusundaaa itiriaff ediyorummmmmm

ikiz olsaydıı kesin yapardı hepimizeeeee

topiklerde okudumda ders kitaplarında ataürk resmi istiklal marşı varmı :26: hatta bakanlar olmuştaa var dedilerrr

Beraber girelim kayganacımyoldaş oluruz birbirimize gelin kaygana yatarız

onu gördüm şok oldum ya işte yeni nesil onu bilsin atatürkü unutsun istiyoçünkü bize atatürkü unutturması mümkün değil ancak yeni nesile yapar bu şekilde

aynen canım
zaten baktıki bizlere bişey yaptıramıyr bari küçükleri halledeyim dedi,onların beynini yıkamak daha kolay nede olsa
benim evimde kocaman bir atatürk portresi var eğer birgün çocuğum olursa asla unuttutmam ki yeğenimede onu aşılıyoruz zaten

Bi zahmet uyansın artık uyuyan Türkiye

diyorum ya bende becereemzdim inan kaç kere yapıp çöpe attım öyle öyle öğrendim
ama bu tarif dahada bir güzel oldu
halam hep yapın olmazsa atıp tekrar deneyin derdi haklıymış kadın

Beraber girelim kayganacımyoldaş oluruz birbirimize gelin kaygana yatarız

Heeeee olur vallllla yanlız kalmayızzz içerdeee ziyarete gelir kocalarımızdaaaa

beni götürmezlerse size don neyim getirirm merak etmeyin

sen kallll bişilazım olursa corca verirsinn bize ulaştırırır donları sarmalarıı cigaralarııııı haaa bideee termosaaaa çay doldurrrrr içerikkkkk ömürleeeee

egolarını bastırıyor
Kim yapcak bize poğaça meldoş

Semuş geziyodur

Biz de yok valla jeep zaten onlarda gördükçe jeepten soğudum ben hem parketmesi de zor
bende soğudum kardeşşş :13::13::13::13::13:
hızlısın abla bugünn
abla börek neyimde getiririz
küçük kutularda olan kremalar varya ondan

tamam canm anneme denetirimm

g

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…