İyi işte nolsun ya sürekli yorgunluk var
Süleyman hürreme dedi ki bazen kiminle konuştuğunu unutuyosun hürremhürrem de sen de öyle dedi
Ama malzemelerini ben koydum
haşhaşlı revanimi ıyykkkkk
İyi işte nolsun ya sürekli yorgunluk var
Süleyman hürreme dedi ki bazen kiminle konuştuğunu unutuyosun hürremhürrem de sen de öyle dedi
Kafa tutuyo zır deli ya padişaha bi tane çakmıyo ki yüzüneheeeee anladım iyi demiş
Anladım canım tabi ki en önemlisini sen yapmışsınama eşin kolaymış demiş ya ondan diyorum..
Ay ama çok güzel olmuş hiç yedin mi daha önce
Hürremin cevabını duymamıştımiyi demiş
Kafa tutuyo zır deli ya padişaha bi tane çakmıyo ki yüzüne
Yalnız kek kalıptan taştı ikizcim neden öyle oldu acaba hiç olmazdı acaba kabartma tozunu yanlışlıkla iki kere mi koydumkağıdına bakamadım çöpü karıştırmam lazımdı yoksa
Hiç yemedim ben revani pek sevmem
İyicene havaya girdi çatlak bi tokatta sülo atsaydı iyi olurdu
Kekim çok güzel oldu kalıplara sığmadı diyorsun Eşinin eli değiş ondadır
Eşim çok sever ilk evlendiğimizde istemişti yapmıştım sonra her tepsiye 1 paket irmik konuyor diye 20 paket irmik alıp gelmişti hep yapayım diyeben birde cevizli yapıyorum çok güzel oluyor
Pek eski tadı yok dizinin
Kekin tadı güzelde tipi ofsaytmisafir olsa rezil olmuştuk taşınca fırında battı emoşa iş çıktı
20 paketmi
Evethaftaya sakarya fırat başlıyo onu izliycez
Olsun tadı güzel olmuş afiyet olsun
Evet canım eşimin öyle huyları hala varama gıda konusunda yasak koydum çünkü ziyan oluyor.. ..Mesela ilk evlendiğimizde sıvı cif almış bende güzel demişim gidip 30 tane almıştı . ...4-5 yıl kullanmıştım
Kafa tutuyo zır deli ya padişaha bi tane çakmıyo ki yüzüne
Yalnız kek kalıptan taştı ikizcim neden öyle oldu acaba hiç olmazdı acaba kabartma tozunu yanlışlıkla iki kere mi koydumkağıdına bakamadım çöpü karıştırmam lazımdı yoksa
Hiç yemedim ben revani pek sevmem
Mesela biz hiç sıvı sabun,bulaşık deterjanı,kireç çözücü,cif hiç birini küçük ambalajlarda almayız hepsi 5 kiloluk bidonlarla alınır...sabah çıksa bize dokunmaz
Olsun tadı güzel olmuş afiyet olsun
Evet canım eşimin öyle huyları hala varama gıda konusunda yasak koydum çünkü ziyan oluyor.. ..Mesela ilk evlendiğimizde sıvı cif almış bende güzel demişim gidip 30 tane almıştı . ...4-5 yıl kullanmıştım
eşin keki çok güzel tutturmuş demek kitaşmışş
revaniler kekler den bahsettiniz bende bişeyler yiyeyim
Onu hiç izlemedim :44:ama duydumeşinde mi onu izleyecek
Mesela biz hiç sıvı sabun,bulaşık deterjanı,kireç çözücü,cif hiç birini küçük ambalajlarda almayız hepsi 5 kiloluk bidonlarla alınır...sabah çıksa bize dokunmaz6-7 ay idare ederiz
eşin keki çok güzel tutturmuş demek kitaşmışş
revaniler kekler den bahsettiniz bende bişeyler yiyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?