Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Ay kıyamam kızlara
Güle güle giy

Maşallahbenimde uykum kaçtı

Eeeee bundan sonra böyle gezip dolaşacağım rahat rahat
sağol canım eşime zor beğendirdimben siyah veyahut yeşil arasına gittim geldim tam aldım çıkalım dedim bordo alsana çok güzelmiş dedive sonrada sen bilirsini ekliyorve bordoyu aldırdı
Senin geceleri kaçıyor zaten biliyorum

Ben bordo pek sevmem de mor ve eflatun bayılırım

Geceleri kaçıyo evet

Ben bordo pek sevmem de mor ve eflatun bayılırım

Geceleri kaçıyo evet

Ben ikinci kez alıyorum birde bayram için lacivert elbise bordo ceket almıştım..
Bende çok severim mor eteğim,mor elbisem,mor gömleğim ve mor pantolon üstü tuniğim var zatenHa birde bir sürü mor,eflatun eşerp ve yazmam var

Benim o kadar çok yok Bi mor badi ve mor ince kazağım var

Bendede her renk var
Bugün saks mavisi bir etek beğendim eşimin cevabıevde giyeceksen al

Mavide ne varmış ya Ne çok karışıyo benimki de karışır ama bu kadar değil bazı sinir olduğu şeyler var işte onları aldırmaz

Mavide ne varmış ya Ne çok karışıyo benimki de karışır ama bu kadar değil bazı sinir olduğu şeyler var işte onları aldırmaz

Seneye yaza alırım ben o eteği
Bu senenin başında nar çiçeği birşey isteğimi söyledimetek,pantolon,elbise farketmez diye olmaz dedi:88:ama 1 ay sonra aldım eteği

Seneye yaza alırım ben o eteği
Bu senenin başında nar çiçeği birşey isteğimi söyledimetek,pantolon,elbise farketmez diye olmaz dedi:88:ama 1 ay sonra aldım eteği

Heee söylemiştin onuuuu aldın mı boşuna itiraz ediyo o zaman

Benimki hayır dedimi bittiiiiii hayatta döndüremezsin

Heee söylemiştin onuuuu aldın mı boşuna itiraz ediyo o zaman

Benimki hayır dedimi bittiiiiii hayatta döndüremezsin

Tabi ki aldım canım haziranda memlekete giderken almıştım
Yok benim ki fikir değiştiriyorbir arada kırmızı modaydı çanta ve ayakkabı istemiştim 2 ay sonra aldırmıştım,geç oldu ama temiz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…