Özledikkkkk gözdoşcummmm hatta kulaklarını çınlatıp gizdoş olsa bunu sjksjksjksjksjksjk yapardı bile dedimmmmm
Savunucu seniiiiii laf söyletmez hiç türlüsüneee
Wilii beğendimi bari bunuuuuuu
Handan ablacığım ve semoşum hoşbuldum
Evet beğendi ama o olmaz bu akşam maça gider
göğüs uçlarım çok acıyor ya
Ben markete gidiyorum fasulyenin yanına bir şeyler daha yapacağım görüşürüz
Akşam fenerimn maçı var demiiiii başarıla diliyorummmm kendilerineeegs li olaraktan
semoşşş süt doluyor ya ondann evde varsa bademyağı sürsene çatlak filan olması sonra
Yok dün akşam eski bölüm vardı..Yeni bölüm önümüzdeki çarşamba 19:50 de
Özledikkkkk gözdoşcummmm hatta kulaklarını çınlatıp gizdoş olsa bunu sjksjksjksjksjksjk yapardı bile dedimmmmm
Eeeeeeeee muhteşemle çakışıyor
Vallahi benim hiç içimden gelmiyor başarılar dilemek
Sağol abla bi fenerli olarak öpüyorumakşam sizinde penaltınızı vermedi hakem çok kötü günündeydi united aslında puan alabilirdi gs:26:
o benim concon gülme efektim abla
Vallahi benim hiç içimden gelmiyor başarılar dilemek
Sabah haberlerde gördüm vermemiş penaltımızı gıcık hakem nolcakkkknoldu sonraa onlar atamadılar penaltıyı muslerada iyi kurtarmışş ama aderin onaa kaç tanede gol kaçırmışlar yaaa gitti maç resmen
süper ama gözdoşşşşşşşş
Olsun yaaa avrupada kim oynuyorsa başarılar dilemek lazımmmm
Sen çok fanatiksinben de akşam united ın golünde farkında olmadan kocamın kucağına zıpladım gol diye sjksjksjksjksjksjksjk
Şu essensonun seramik tencereleri çok güzel kızlar tavsiye ederim
anaaaaaaa naptııı sen zıplayıncaaa sjksjksjksjksjksjksjk
Çok güzelde tavaları bilee 100 e yakın nerdeyseee
Aldı kucağına bu akşam gol sayısı 6-8 falan olsa iyi olcak dedi sjksjksjksjksjksjksjksjk
Ben bi tencere bi tava aldım abla ama değer ya bi küçük tencere daha alcam sizin oraya gelebilirsem
Bak haspaya sennnn ne kadar skor o kadarrrrrr taciz demiiiiii sjksjksjksjksjksjksjk
Kullananlar çok mennun gerçiiiii güle güle kullan canımm gelirsen haber verrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?