Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Akşam fenerimn maçı var demiiiii başarıla diliyorummmm kendilerineee gs li olaraktan

semoşşş süt doluyor ya ondann evde varsa bademyağı sürsene çatlak filan olması sonra

Sağol abla bi fenerli olarak öpüyorum akşam sizinde penaltınızı vermedi hakem çok kötü günündeydi united aslında puan alabilirdi gs:26:

Şu essensonun seramik tencereleri çok güzel kızlar tavsiye ederim

Sağol abla bi fenerli olarak öpüyorum akşam sizinde penaltınızı vermedi hakem çok kötü günündeydi united aslında puan alabilirdi gs:26:

Sabah haberlerde gördüm vermemiş penaltımızı gıcık hakem nolcakkkk noldu sonraa onlar atamadılar penaltıyı muslerada iyi kurtarmışş ama aderin onaa kaç tanede gol kaçırmışlar yaaa gitti maç resmen

o benim concon gülme efektim abla

süper ama gözdoşşşşşşşş

Vallahi benim hiç içimden gelmiyor başarılar dilemek

Olsun yaaa avrupada kim oynuyorsa başarılar dilemek lazımmmm

Geçmiş olsun abla

Sen çok fanatiksin ben de akşam united ın golünde farkında olmadan kocamın kucağına zıpladım gol diye sjksjksjksjksjksjksjk

anaaaaaaa naptııı sen zıplayıncaaa sjksjksjksjksjksjksjk

Şu essensonun seramik tencereleri çok güzel kızlar tavsiye ederim

Çok güzelde tavaları bilee 100 e yakın nerdeyseee

anaaaaaaa naptııı sen zıplayıncaaa sjksjksjksjksjksjksjk

Çok güzelde tavaları bilee 100 e yakın nerdeyseee

Aldı kucağına bu akşam gol sayısı 6-8 falan olsa iyi olcak dedi sjksjksjksjksjksjksjksjk

Ben bi tencere bi tava aldım abla ama değer ya bi küçük tencere daha alcam sizin oraya gelebilirsem

Aldı kucağına bu akşam gol sayısı 6-8 falan olsa iyi olcak dedi sjksjksjksjksjksjksjksjk

Ben bi tencere bi tava aldım abla ama değer ya bi küçük tencere daha alcam sizin oraya gelebilirsem

Bak haspaya sennnn ne kadar skor o kadarrrrrr taciz demiiiiii sjksjksjksjksjksjksjk

Kullananlar çok mennun gerçiiiii güle güle kullan canımm gelirsen haber verrrr

Bak haspaya sennnn ne kadar skor o kadarrrrrr taciz demiiiiii sjksjksjksjksjksjksjk

Kullananlar çok mennun gerçiiiii güle güle kullan canımm gelirsen haber verrrr

Tabi onun işine geliyo skorun çokluğu sjksjksjksjksjksjk

Sağol abla eşimle gelirim gelirsem oraya bunları da sizin ordan almıştım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…