- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
Tabi onun işine geliyo skorun çokluğu sjksjksjksjksjksjk
Sağol ablaeşimle gelirim gelirsem oraya bunları da sizin ordan almıştım zaten
Bugünlerde bir oturamıyorum ya popomun üstüne ya amma iş çıkıyor:26::26:
Gelir gelirrr gelmezmiii hiç ayolllll
Optimumdan demiiiii
İş bitiyormu hiç semoş yaaaa
maç o ne nerde yapılır unuttum valllaaaaa güya bedenciyim sorsan 2 futbolcu diyemem o dereceyim vallla
esso pahalı biz o parayla 5-10 tane almalıyız hehhehehecimri miyim neyim
Gelir gelirrr gelmezmiii hiç ayolllll
Optimumdan demiiiii
İş bitiyormu hiç semoş yaaaa
maç o ne nerde yapılır unuttum valllaaaaa güya bedenciyim sorsan 2 futbolcu diyemem o dereceyim vallla
Bende o kadar para vermem
ama almayı isterim ekonomimi bir düzelteyim de tencerelerimi değiştirdim teflon aldım
Aman vermeyin
Evet abla yayap yap aynı
Evet abla optimum
nankör iş yaaa ev işiii
emellllllll hoş geldinnnnn canımmmmm
Gitmem lzım benşmde oraya mangodan pantolon almıştımm 2 tane sonra 1 tane daha aldımmm kaldıysa açık renkten alacam bedeni varsa
Bazen kampanyaları oluyo bi tencere fiyatına bi tava bi tencere ya da 2 tencere veriyolar bence takip edin çünkü çok güzeller ve sağlıklılarbende çok güzel görüntüsü var
nankör iş yaaa ev işiii
emellllllll hoş geldinnnnn canımmmmm
Gitmem lzım benşmde oraya mangodan pantolon almıştımm 2 tane sonra 1 tane daha aldımmm kaldıysa açık renkten alacam bedeni varsa
bugün eşimin okulunda derse gittim iki okula gidiyorum çocuklara 3 lira spor parası toplayacağız dedim bir günlük harçlığınız verirsiniz dedim onlar da ne deseler beğenirsiniz aradaalıyoruz dediler 1 lira o da bazen dedilereski okulumda çocuklara günlük 20lira verirlerdi :44::44::44::44:
bugün eşimin okulunda derse gittim iki okula gidiyorum çocuklara 3 lira spor parası toplayacağız dedim bir günlük harçlığınız verirsiniz dedim onlar da ne deseler beğenirsiniz aradaalıyoruz dediler 1 lira o da bazen dedilereski okulumda çocuklara günlük 20lira verirlerdi :44::44::44::44:
Bazen kampanyaları oluyo bi tencere fiyatına bi tava bi tencere ya da 2 tencere veriyolar bence takip edin çünkü çok güzeller ve sağlıklılar
Güle güle giy abla
Sema hemen heyecanlandı ucuz aldın dimi diye
Ben de geçenlerde mangodan beyaz bi gömlek aldım
yazık niye acaba:26:
Ben şu makarnanın domatesini biberlerini doğrayıp geliyorum
ucuza aldın dimi yine abla
Yine bir paket cipsi götürdüm
Bazen kampanyaları oluyo bi tencere fiyatına bi tava bi tencere ya da 2 tencere veriyolar bence takip edin çünkü çok güzeller ve sağlıklılar
Güle güle giy abla
Sema hemen heyecanlandı ucuz aldın dimi diye
Ben de geçenlerde mangodan beyaz bi gömlek aldım
ablammmmmmm
Öyle olur zaten onların daha çok sesleri çıkarçok fakirler ömür ya ama dil papuç kadar
Kolay geelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?