Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

2010 ağustosta üye oldum..sizi tam olarak bulana kadar 10 ay geçmişti
Evet sen bi ara geliyodun sonra gelmemeye başladın sonra tekrar geldinnasıl anlattım ama
evet bende yoktum ben kasımda falan gelmiştim herhalde ama 2010 da geldim

pek yapamam gibi geliyor her gün nohut fasulye yerdim herhalde kepekli ekmek serbest mi

Evet o zamanlardı işte daha hastaydım ben:18:

Evet sen bi ara geliyodun sonra gelmemeye başladın sonra tekrar geldinnasıl anlattım ama

Evet o zamanlardı işte daha hastaydım ben:18:

Evet canım geliyordum siz kendi aranızda konuşunca çekiniyordum istenmiyormuş gibi hissedip gelemiyordumyoksa o aralar çok sıkıntılıydım ve hep kkda salak salak dolanıyordum

Evet canım geliyordum siz kendi aranızda konuşunca çekiniyordum istenmiyormuş gibi hissedip gelemiyordumyoksa o aralar çok sıkıntılıydım ve hep kkda salak salak dolanıyordum

ilk başlar hep öyle oluyordu canım bende kendimi çok öksüz hissediyordum her topiğe dalıyordum bir umut sonra burayı buldum

Aslında hiç öyle değil bu topikama biri gelince alışmak zaman alıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…