Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Benim akşamları hatta geceleri takıldığım bir topic vardı gündüzleri kkda kimse olmuyor sanıyordum önceleri sabah 4-5e kadar oturuyordum..sevgi ablayıda ordan tanıyorum ilk arkadaşım

Burayı nasıl keşfettin

Evet canım dönüp dolaşıp bulduk yerimizi

iyi ki bulmuşuz

Eşim brad pitt den kıskanır olmaz

Evet canım biliyorum ama sen hariç herkesin beni içlerine alması zaman aldı

bende mi :44::44:

Benim hiç böyle anılarım yok

Meldayı hatırlıyorum da seni hatırlayamadım yasanki yıllardır tanışıyoruz

Benim akşamları hatta geceleri takıldığım bir topic vardı gündüzleri kkda kimse olmuyor sanıyordum önceleri sabah 4-5e kadar oturuyordum..sevgi ablayıda ordan tanıyorum ilk arkadaşım

Burayı nasıl keşfettin

Ya önceleri seninde bildiğin gibi ara ara geliyordumSonra seni locanın topiğinde,muhteşem yüzyılda gördümsonra peşine takılıp bu topiğe geldim ve bir daha çıkamadımhandan ablayı ve semayı diğer topiclerdede görmüştümpek yabancılık çekmedim sonra

Seninle tesettür topiğinde de denk gelmiştik biz ilk orda konuştuk sanırım:44:

Seninle de loca da he Meldayla aşkı memnu topiğinde emelişkoyla gebelik topiğinde tanıştık..handan ablayla aynı anda pro üye olduk bana bi şeyler sormuştu ben de ona öyle tanışmıştıksemayat abla büyük bi ihtimalle handan ablanın peşinden geldi onunla başka bi topikte karşılaşmadım sanırım:44:

Gece kuşu olunca locaylada çok sohbetlerimiz oldu

Evet öyle ben birde çekiniyorum:18:bir defa locanın topiğinde bir erkekle karşılaşmıştım loca uyarmasa sohbet kötü yer kayıyordu

Evet canım iyiki bulmuşuz
sende

Hadi ya gece sohbetlerinde olur illaki erkek

Evet öyle ben birde çekiniyorum:18:bir defa locanın topiğinde bir erkekle karşılaşmıştım loca uyarmasa sohbet kötü yer kayıyordu

Evet canım iyiki bulmuşuz
sende

nasıl öyle bir eşşeklik etmişim ben aslında soğuk değilimdir ama :44:

Semahat abla aslının topiğindeydi oradan geldi

Evet orda,locada ama çok resmi

sende çok resmiydin ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…