Benim hiç böyle anılarım yok
Olur o kadar ya yeni gelen biri oldumu biraz tanımaya çalışıyo insan
Benim akşamları hatta geceleri takıldığım bir topic vardıgündüzleri kkda kimse olmuyor sanıyordum önceleri sabah 4-5e kadar oturuyordum. .sevgi ablayıda ordan tanıyorum ilk arkadaşım
Evet şimdi aynısını bende yapıyorum
Evet canım dönüp dolaşıp bulduk yerimizi
Eşim brad pitt den kıskanır olmaz
Evet canım biliyorum ama sen hariç herkesin beni içlerine alması zaman aldı
Benim hiç böyle anılarım yok
Meldayı hatırlıyorum da seni hatırlayamadım yasanki yıllardır tanışıyoruz
Benim akşamları hatta geceleri takıldığım bir topic vardıgündüzleri kkda kimse olmuyor sanıyordum önceleri sabah 4-5e kadar oturuyordum. .sevgi ablayıda ordan tanıyorum ilk arkadaşım
Burayı nasıl keşfettin
Ya önceleri seninde bildiğin gibi ara ara geliyordumSonra seni locanın topiğinde,muhteşem yüzyılda gördüm sonra peşine takılıp bu topiğe geldim ve bir daha çıkamadım handan ablayı ve semayı diğer topiclerdede görmüştüm pek yabancılık çekmedim sonra
Evet öyle ben birde çekiniyorum:18:bir defa locanın topiğinde bir erkekle karşılaşmıştım loca uyarmasa sohbet kötü yer kayıyorduYani bazı insanlara da alışamıyorum ben ya siz gibi olmuyo yani
iyi ki bulmuşuz
bende mi :44::44:
Ya önceleri seninde bildiğin gibi ara ara geliyordumSonra seni locanın topiğinde,muhteşem yüzyılda gördüm sonra peşine takılıp bu topiğe geldim ve bir daha çıkamadım handan ablayı ve semayı diğer topiclerdede görmüştüm pek yabancılık çekmedim sonra
Seninle tesettür topiğinde de denk gelmiştik biz ilk orda konuştuk sanırım:44:
Seninle de loca da heMeldayla aşkı memnu topiğinde emelişkoyla gebelik topiğinde tanıştık..handan ablayla aynı anda pro üye olduk bana bi şeyler sormuştu ben de ona öyle tanışmıştık semayat abla büyük bi ihtimalle handan ablanın peşinden geldi onunla başka bi topikte karşılaşmadım sanırım:44:
Evet öyle ben birde çekiniyorum:18:bir defa locanın topiğinde bir erkekle karşılaşmıştım loca uyarmasa sohbet kötü yer kayıyordu
Evet canım iyiki bulmuşuz
sende
Evet öyle ben birde çekiniyorum:18:bir defa locanın topiğinde bir erkekle karşılaşmıştım loca uyarmasa sohbet kötü yer kayıyordu
Evet canım iyiki bulmuşuz
sende
Seninle de loca da heMeldayla aşkı memnu topiğinde emelişkoyla gebelik topiğinde tanıştık..handan ablayla aynı anda pro üye olduk bana bi şeyler sormuştu ben de ona öyle tanışmıştık semayat abla büyük bi ihtimalle handan ablanın peşinden geldi onunla başka bi topikte karşılaşmadım sanırım:44:
Evet orda,locada ama çok resmi
nasıl öyle bir eşşeklik etmişim benaslında soğuk değilimdir ama :44:
Semahat abla aslının topiğindeydi oradan geldi
sende çok resmiydin ama
Hadi ya gece sohbetlerinde olur illaki erkek
Çömez olunca öyle oluyor galibaşimdi ilk tanıştığımda önce profil,sonra mesaj ve açtığı konular sonra derin sohbet ve arkadaşlık kabul ediyorum..
Aslında ben soğuğumdur
Çömez olunca öyle oluyor galibaşimdi ilk tanıştığımda önce profil,sonra mesaj ve açtığı konular sonra derin sohbet ve arkadaşlık kabul ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?