Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Yok ben izlemiyorum balkondayım sen de gitme benimle ilgilen burda

Bende iyiyim canım sağollll daha var bitmesine canım yaa dün cumartesi yine gidecem kontrole en son protezler kalıyor iştee

Ediyorum demiiiiii ahucum yanlız bırakmam sizlerirriii

Yok ben izlemiyorum balkondayım sen de gitme benimle ilgilen burda

babababaaaa neler duyuyommmmm engel olma ahucumaa

huuuuuuu ahuuuuuuuu gel sen annem bekliyomm oradaaa

Kayganacım izlemiyorum ki o yüzden adapte olamıyorum

idare edemiyorum abla 2 tarafıda, senin yolundan gidemiorum:26: yetişemiorum
İzlencek bi şeyi kalmadı ya

Burdayım

yemekle aran nasıl kilon ne oldu ben bayadır yoktm varmı bilmem gereken şeyler anlatsana kuşum

yemekle aran nasıl kilon ne oldu ben bayadır yoktm varmı bilmem gereken şeyler anlatsana kuşum

Yani eskiye göre iyi sayılır yemeklerle aram ama kilo yok tabi daha belki olur bi kaç ay sonraneyi bilmiyosun sen bayağı bi uzak kaldık aslında:26:spirali çıkarttırdım onu biliyomusun:26:

Kayganacım oğlunla küsüz o da açmış sakarya fıratı ayrı oturuyoruz zaten

Anaaaaaaa niye küstünüz yaaa hayrolaaaa dayak yemedi epeydirrr benden başka tv varsa oradan seyret sendeee

olsun canımmmmm senşn yerinedee yetişirimmmm ben

Yani eskiye göre iyi sayılır yemeklerle aram ama kilo yok tabi daha belki olur bi kaç ay sonraneyi bilmiyosun sen bayağı bi uzak kaldık aslında:26:spirali çıkarttırdım onu biliyomusun:26:

bende zayıfladm bu ara 3 kilo verdm bu ev stresi yedi bitirdi beni
onu biliyorum o zamanlar geliyodum ögrenmiştim hap kullanıcktn sanırım başka bişey varmı

bende zayıfladm bu ara 3 kilo verdm bu ev stresi yedi bitirdi beni
onu biliyorum o zamanlar geliyodum ögrenmiştim hap kullanıcktn sanırım başka bişey varmı

Hap kullanıyorum şimdi başka değişik bi şey kaza yaptım kolum kırıldı alçı yeni çıktı hala çok güçsüz onu biliyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…