Kızlaaaaaar içerik tekrar eski haline döndürülmüş çok sevindim
Erkekleri anlamak zor uyuz bir anı tutmuştur wilinin
Bazen bende şükrüe kızıyorum
Herkes nerde:44:
slm topik ahalisi
ee herkes nerde
dün rahatsızdım kendime yeni yeni geliyorumtansiyonum çok düşüyorr tuzlu şeyler yiyorum bu defa ayaklarım ellerim şişiyorr :18::18::18::18::18:
Selamlarrrrrrr şekerlerrreşim evdeyd bugün grib ya işe gitmedi bu hafta evde olacak dinlensin birazcık dün doktora gitti ilaç vermiş hala öksürüyorr,fırsat buldukça gelmeye çalışırımmmm haber vereyim dedimmmmm herkesler iyidir umarımmmmm çokkkkkkk öpüldünüzzzz
Dün dişe gittim implantın alt vidası takıldı hiç bir soun yok hattta çokkkk çokkkkk iyi dedi doktorr2hafta sonra kontrole gidecem yineee
napıyorsun:26:hurremin özetinin bitmesini bekliorum
Balkonda oturuyorum salıncakta hava sıcak bu akşam
ben üşüyorum üstümde hırka evin içindeyimheryerde kapalı sende dikkat et ceyranda felan kalma
Üşüyomusun sıcak yabizim balkonda yaprak kıpırdamıyo şu anda
üşüyorum26derece veriyor hava durumu baktımda
Geçmiş olsun ablacım ikinizideSelamlarrrrrrr şekerlerrreşim evdeyd bugün grib ya işe gitmedi bu hafta evde olacak dinlensin birazcık dün doktora gitti ilaç vermiş hala öksürüyorr,fırsat buldukça gelmeye çalışırımmmm haber vereyim dedimmmmm herkesler iyidir umarımmmmm çokkkkkkk öpüldünüzzzz
Dün dişe gittim implantın alt vidası takıldı hiç bir soun yok hattta çokkkk çokkkkk iyi dedi doktorr2hafta sonra kontrole gidecem yineee
Selam canım hoşgeldin
Geçmiş olsun ablacım ikinizide
Hoşbulduk kuşumnaber nasılsın? Neye kızdı yine wili:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?