Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Kadın gelmiyo diye mi ağladın napsın ama onun da mazereti büyükmüş yani başka kadın bakcaksınız artık

şansıma ağladımo kadın çok iyiydi yaben şimdi nerden bulucam birde eşim de beğenmez geleni bide onla uğraşçıkıcam cama kendim yapıcam temizliği hırs basıo böle şansmı olur yaher kadın çağırmamda mutlaka aksilik oluyorbir keresinde şirketten çağırdık isim verdik bu gelsin die meğer aynı isimde yaşlı bir kadın varmış onu yollamışlardı banaeşim kapıda kadını bir gördü sen yaşlısın olmaz dedine diyeyim ben artıkk:44::44::44::44:

Şansızlık olmuş canım ya

Kahveyi çok mu seviyor

Başka kadın baksan hemen:44:ama bulmakta zor olur
Teldeydim

Yooo pek içmez arada bir sever öyle şeyler almayı görüp beğenmiştir bi kere eşime yemek takımın değiştirelim demiştim de gidip tencere takımı almıştı bu mu diye

Sen arada bi temizlikçi alıyosun galiba:26:öyle olunca bulması zor oluyo düzenli alınca daha kolay geliyolar bi de daha özenli oluyolar

Benimkine yeter ki al de gider alır hemen anında ama bazen yanlış oluyo işte

Essenin tencerelerinden istedim bi baktım bakıyo tencerelere tencere tava sahan ne varsa almışdur dedim abartma bi deniyelim önce bi tava bi tencere yeter

Sen arada bi temizlikçi alıyosun galiba:26:öyle olunca bulması zor oluyo düzenli alınca daha kolay geliyolar bi de daha özenli oluyolar

arada alıorum çünki devamlı evde olmuyoruz bir gidioruz gunler şaşıyor hepgeçenlerde gelen kadında verdiğim paranın yarısını kaybetmişeşim öğrendi çağırmıcaz onu dediaksilik hep üst üstetanıdık arkadaşınki var her hafta onlara gelen onuda eşim istemiyor laf taşır die

Ay okudukça içim daraldı yap kocanla temizliği berrak hatta ona cam sildir belki bu kadar incelemez kadınları

seramik olanlardan mı ömür:26:bende çok istedim bir tanıdık almış memnun kalmamış tabi eşimde duydu almak istemedi o yuzden

Benimki de bazen kovacam bu kadını diyo ben tutuyorum emoş kalcak bu evde diyeiyi bütün gününü geçiren sensin diyo ondan sonra

Evet karışmasalar iyiAma oluyor arada işteBenimkide bana bırakırGerçi ben hiç kadın almadım şimdiye kadarBaşka konularda diyorum

seramik olanlardan mı ömür:26:bende çok istedim bir tanıdık almış memnun kalmamış tabi eşimde duydu almak istemedi o yuzden

Niye memnun kalmamış ben çok memnun kaldım..Bi kere çok sağlıklı çizilmiyo çünkü

Evet karışmasalar iyiAma oluyor arada işteBenimkide bana bırakırGerçi ben hiç kadın almadım şimdiye kadarBaşka konularda diyorum

Ben hiç temizlik yapmadım şimdiye kadar bilmem cam silmeyi falan zaten

Ay okudukça içim daraldı yap kocanla temizliği berrak hatta ona cam sildir belki bu kadar incelemez kadınları

Beğenmiyorsan çık sen sil perdeler inmişken de berrak

aslında kadının gelmeyeceğini duyunca sinirlendi ben yapıcam dedi otutturdum valla camlarıda çek çekle çekip halledecekmiş halılarıda sercekmiş her yeri moblıcakmışsakın elleme sen dedimm bağırdımtülleri yıkayalım bari dioya camlar pis tüller olmaz dedimmbıraksam yapacak yani

Emoş haftada bir geliyodu bize önceleri bi kere cama kuş pislemiş eşim bana dedi ki ömür sil şunu gözüme çok fena batıyokalktım sildim ondan sonra da diyo ki ömür silmeden önce valla daha iyiydi nerden dedim

Bırak yapsın ya kadın bulana kadar siz öyle mi kalcak ev

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…