Kadın gelmiyo diye mi ağladın napsın ama onun da mazereti büyükmüş yani başka kadın bakcaksınız artık
şansıma ağladımo kadın çok iyiydi ya ben şimdi nerden bulucam birde eşim de beğenmez geleni bide onla uğraş çıkıcam cama kendim yapıcam temizliği hırs basıo böle şansmı olur ya her kadın çağırmamda mutlaka aksilik oluyor bir keresinde şirketten çağırdık isim verdik bu gelsin die meğer aynı isimde yaşlı bir kadın varmış onu yollamışlardı bana eşim kapıda kadını bir gördü sen yaşlısın olmaz dedi ne diyeyim ben artıkk:44::44::44::44:
Kahveyi çok mu seviyor
Başka kadın baksan hemen:44:ama bulmakta zor olur
Teldeydim
şansıma ağladımo kadın çok iyiydi ya ben şimdi nerden bulucam birde eşim de beğenmez geleni bide onla uğraş çıkıcam cama kendim yapıcam temizliği hırs basıo böle şansmı olur ya her kadın çağırmamda mutlaka aksilik oluyor bir keresinde şirketten çağırdık isim verdik bu gelsin die meğer aynı isimde yaşlı bir kadın varmış onu yollamışlardı bana eşim kapıda kadını bir gördü sen yaşlısın olmaz dedi ne diyeyim ben artıkk:44::44::44::44:
Yooo pek içmez arada birsever öyle şeyler almayı görüp beğenmiştir bi kere eşime yemek takımın değiştirelim demiştim de gidip tencere takımı almıştı bu mu diye
yok artık
Sen arada bi temizlikçi alıyosun galiba:26:öyle olunca bulması zor oluyo düzenli alınca daha kolay geliyolar bi de daha özenli oluyolar
Benimkine yeter ki al de gider alır hemen anında ama bazen yanlış oluyo işte
Essenin tencerelerinden istedim bi baktım bakıyo tencerelere tencere tava sahan ne varsa almışdur dedim abartma bi deniyelim önce bi tava bi tencere yeter
arada alıorum çünki devamlı evde olmuyoruz bir gidioruz gunler şaşıyor hepgeçenlerde gelen kadında verdiğim paranın yarısını kaybetmiş eşim öğrendi çağırmıcaz onu dedi aksilik hep üst üste tanıdık arkadaşınki var her hafta onlara gelen onuda eşim istemiyor laf taşır die
Ay okudukça içim daraldı yap kocanla temizliği berrakhatta ona cam sildir belki bu kadar incelemez kadınları
Beğenmiyorsan çık sen sil perdeler inmişken de berrak
Benimkine yeter ki al de gider alır hemen anında ama bazen yanlış oluyo işte
Essenin tencerelerinden istedim bi baktım bakıyo tencerelere tencere tava sahan ne varsa almışdur dedim abartma bi deniyelim önce bi tava bi tencere yeter
Benimki de bazen kovacam bu kadını diyo ben tutuyorum emoş kalcak bu evde diyeiyi bütün gününü geçiren sensin diyo ondan sonra
seramik olanlardan mı ömür:26:bende çok istedim bir tanıdık almış memnun kalmamış tabi eşimde duydu almak istemedi o yuzden
Evet karışmasalar iyiAma oluyor arada işte Benimkide bana bırakır Gerçi ben hiç kadın almadım şimdiye kadar Başka konularda diyorum
Ay okudukça içim daraldı yap kocanla temizliği berrakhatta ona cam sildir belki bu kadar incelemez kadınları
Beğenmiyorsan çık sen sil perdeler inmişken de berrak
aslında kadının gelmeyeceğini duyunca sinirlendi ben yapıcam dedi otutturdum valla camlarıda çek çekle çekip halledecekmiş halılarıda sercekmiş her yeri moblıcakmışsakın elleme sen dedimm bağırdım tülleri yıkayalım bari dio ya camlar pis tüller olmaz dedimm bıraksam yapacak yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?