Ben hiç temizlik yapmadım şimdiye kadar bilmem cam silmeyi falan zaten
Yapmasın daha iyi temiz olmak yaptığına değmezaslında kadının gelmeyeceğini duyunca sinirlendi ben yapıcam dedi otutturdum valla camlarıda çek çekle çekip halledecekmiş halılarıda sercekmiş her yeri moblıcakmışsakın elleme sen dedimm bağırdım tülleri yıkayalım bari dio ya camlar pis tüller olmaz dedimm bıraksam yapacak yani
Emoş haftada bir geliyodu bize önceleri bi kere cama kuş pislemiş eşim bana dedi ki ömür sil şunu gözüme çok fena batıyokalktım sildim ondan sonra da diyo ki ömür silmeden önce valla daha iyiydi nerden dedim
Bırak yapsın ya kadın bulana kadar siz öyle mi kalcak ev
Ya çok temiz yapamaz ,yapılmış sayar kadını bir süre erteler en iyisi beklemek.en geç haftaya bulur
Belli olmaz ya onun kocası belki kadından daha temiz yapar
Ben çıksam iyi olacak,işler beni bekliyorGörüşürüz kızlar
Ondan sonra kadına ihtiyaç olmaz,biraz gazla temizlik hep ona kalır
Niye memnun kalmamış ben çok memnun kaldım..Bi kere çok sağlıklı çizilmiyo çünkü
Bırak yapsın ya kadın bulana kadar siz öyle mi kalcak ev
bende diorum denemelik alalım 1 tane çizilmemesi önemli saten geçenelrde teflon tava ne varsa attık ufacık çizikleri vardı hemdeeşim dio önceden bunlar mı vardı çelikler daha güzel ama onlardada bir pilav yapsan yumurta pişirsen dibine sarıyor
Seninki bahane arıyo berrak çünkü çok pahalı bu tencerelerısrar et alsın bi kere pilavı inanılmaz güzel oluyo teflondan daha güzel ben büyük tencere ve büyük tava aldım şimdi gidip bi küçük tencereyle küçük tava alcam
en kısa zamanda aldırıcam
Essenin kampanyaları oluyo bazen yarı fiyatın onları takip et belki cazip gelir eşine
Ben biraz çıkıyorum sonra gelirim
ömür çıktınmı bende biraz uyumuşum ilaçlar uyutuyor
berrak hg canım nasılsın
az kaldı inşallah yakında canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?