Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Hoşbuldum canım ne var ne yok

toplanıyorum kuşum yıka ütüle kaldır bittim valla
sen nasılsın

Kesin aldınız mı canım evi hayırlı olsun güle güle oturun

Ben iyiyim biraz börek yedim yine acıktım folbiol ve bemix kullanıyorum acayip iştahımı açtı

şurup mu abla ne :26:

ikinizde aynı yazmışsınız

şükrü hiç kilo almamış ya bugün tartıldı

Şurup değil hap b vitamini eksikliği var öteki de kansızlık için ama iştah açıyolar

Almamış mı kilo:26: ben de hiç almadım zor alıyoruz biz belli ben fazla istemiyorum artık zaten 54-55 olsam yeter

Sorma yalnız dikkat de ediyorum artık akşamları içiyorum fazla da yemiyim
Etme canım ya biraz al sonra dikkat edersin
şurup mu abla ne :26:

ikinizde aynı yazmışsınız

şükrü hiç kilo almamış ya bugün tartıldı
Hadi ya almamış mı:26:

Bende kilo almamışım tartıyı değiştirdim(eskisi bozuldu)fazla tartıyormuş arkadaşta tartıldım 59kiloyum:44:anlamadım

Bende kilo almamışım tartıyı değiştirdim(eskisi bozuldu)fazla tartıyormuş arkadaşta tartıldım 59kiloyum:44:anlamadım

Tabi biraz alayım çok dikkat etmiyorum

Tartılara da güven yok

tahlilleri normal çıktı şükrünün iştahıda iyi aslında bu ara ama işte bünye almayınca olmuyor morali bozulduevet 55 yeter sana

Almamış malesef canım geçen hafta tartıldı bir kilo aldım diyordu aldığınıda verdi mi ne yaptı

Tabi biraz alayım çok dikkat etmiyorum

Tartılara da güven yok

Evet canım öyle tartıların hepsi farklı tartıyor:44:Eski tartım 54 tarmaya başlamıştı eşimi 70 tartıyordu kafayı yedi diye çöpe atttım 10 yıl kahrımı çekti hiç inmedim tepesinden

Yakıyo heralde şükrü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…