Evet canım öyle tartıların hepsi farklı tartıyor:44:Eski tartım 54 tarmaya başlamıştı eşimi 70 tartıyordu kafayı yedi diye çöpe atttım 10 yıl kahrımı çekti hiç inmedim tepesinden
tahlilleri normal çıktı şükrünün iştahıda iyi aslında bu ara ama işte bünye almayınca olmuyor morali bozulduevet 55 yeter sana
Almamış malesef canım geçen hafta tartıldı bir kilo aldım diyordu aldığınıda verdi mi ne yaptı
Evet canım öyle tartıların hepsi farklı tartıyor:44:Eski tartım 54 tarmaya başlamıştı eşimi 70 tartıyordu kafayı yedi diye çöpe atttım 10 yıl kahrımı çekti hiç inmedim tepesinden
Yakıyo heralde şükrü
Eşin kaç kilo semacım
Bünye meselesi canım
Ben liseden mezun olduğumda 62 kiloydum biraz iriydim teyzemin bir aynası vardı ince gösteriyordu normale göre karşısına geçip geçip kendime bakıyordum
Herhaldeo kadar da uyuyor
55 kiloBenden zayıf söylemiyordu kilosunu bana öğrendim 60 65 olsa iyi olacak
Ama buda fazla tartıyor sinir oldum
Evet bende öyle gösterince çok mutlu oldum ama gerçekler acıdır
Çok zayıfmış Alması şart
Ben liseden mezun olduğumda 62 kiloydum biraz iriydim teyzemin bir aynası vardı ince gösteriyordu normale göre karşısına geçip geçip kendime bakıyordum
Herhaldeo kadar da uyuyor
Sanki çok şişmansınbest model'a katılcan heralde fazla olursam almazlar diye düşünüyosun
Sanki çok şişmansınbest model'a katılcan heralde fazla olursam almazlar diye düşünüyosun
55 kiloBenden zayıf söylemiyordu kilosunu bana öğrendim 60 65 olsa iyi olacak
Uyurken de kalori harcanıyo ya şükrü formunu uyumasına borçlu
Evet canım vücudunda hiç yağ yokmuş Allah tan yüzü güzel sıska değilkışın çok üşüyor kuzum
kaynanama çekeydi azıcıkbabasına çekmiş
Ay çok zayıf yaaaa 70 bile olabilir bence bi erkek için normal
Evet çok felaket bir erkek için çok zayıfBenimkide anasına çekmiş babasına çekse seninkinden farkı olmazdı 80 kilo olmuş
Ay bunu hep söylüyorlarBende evet istanbula gidip manken olacağım diyorum (bu boyla)
Ebru Şallınında boyu kısadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?