Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Evet canım öyle tartıların hepsi farklı tartıyor:44:Eski tartım 54 tarmaya başlamıştı eşimi 70 tartıyordu kafayı yedi diye çöpe atttım 10 yıl kahrımı çekti hiç inmedim tepesinden

İyi dayanmış

Eşin kaç kilo semacım
Bünye meselesi canım

Evet canım öyle tartıların hepsi farklı tartıyor:44:Eski tartım 54 tarmaya başlamıştı eşimi 70 tartıyordu kafayı yedi diye çöpe atttım 10 yıl kahrımı çekti hiç inmedim tepesinden

Ben liseden mezun olduğumda 62 kiloydum biraz iriydim teyzemin bir aynası vardı ince gösteriyordu normale göre karşısına geçip geçip kendime bakıyordum

Yakıyo heralde şükrü

Herhaldeo kadar da uyuyor

Ben liseden mezun olduğumda 62 kiloydum biraz iriydim teyzemin bir aynası vardı ince gösteriyordu normale göre karşısına geçip geçip kendime bakıyordum

Evet bende öyle gösterince çok mutlu oldum ama gerçekler acıdır

Uyurken de kalori harcanıyo ya şükrü formunu uyumasına borçlu

Evet canım vücudunda hiç yağ yokmuş Allah tan yüzü güzel sıska değil kışın çok üşüyor kuzum
kaynanama çekeydi azıcık babasına çekmiş

Evet çok felaket bir erkek için çok zayıfBenimkide anasına çekmiş babasına çekse seninkinden farkı olmazdı80 kilo olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…