Muhteşem yüzyıl var ya canım dizi onun topiği
tehdıt olayı ne pekı
ömürcüm naılsın egzersiz yaptım yorulmuşum
nadiacım nasılsın
ablacım hosgeldın ...
ömur abla oylelerı ne yazıkkı var bnde sınır oluyorum ama yapacak bırsey yok kendı halıne bırakacaksın
Öyle canım salla gitsin
salladım bıle
dayım aradı az once haftasonu konusalım dıyor
Bilmeden falan diye şeyler söyleyip duygu sömürüsü yapmaya kalkma..bi insan bi rahatsızlığından bahsediyosa önce ona bi geçmiş olsun denir ve laylaylom yapılmaz tamam mı kırgınım hem de çok...
ben sanaaa neden duygu sömürüsüüü yapayımmmm ne çıkarım olabilir kiii sendennn aylardır gelmiorum ben zaten senin rahatsız olduğunu bilmiordum bileeeee kırılmaaa bana lütfen emin ol o kadar kötü günler geçirdim kiiiiiii dahaaaa yeni toparlanmaya başladım 2 gündür gelebiliorum kk ya daaaa
Ne konuşcaksınız canım iş teklifimi
Ya julia ben de kötü günler geçirdim..buraya geldin neyin var dedin bi geçmiş olsun demeden benden bi sonraki mesaja atlayıp laylaylom yapmalar kahkaha smileyleri koymalar bunlar bana dokundu tamam mı..hiç bi şey demeden gitsen bu kadar kırılmam ama bu üzdü beni atamıyorum içimden..
ısle ılgılı ama ıs teklıfı degıl ... bı kere daha cıktım gerı geldım ya ıse bunlar neden boyle yapıyo gel bı konusalım fılan dedı ama annemde fısteklemıs olabılır tabı
cnmmm yeminnn ederimmmm görmemişimm ve zaten durmuodum iikiz bileeee selam diyip kaçıosunnn dio her gelişimde içimden durmak bile gelmio insanın keyfi olmayıncaaaa kusura bakmaaaa ama yemn ederim görmedimmm geçmiş olsun cnmmmm
Onunla da bi konuş bakalım
Türkiye top atışında bulunmuşdemi suriyeye :26::26: eyvah savaş çıktı resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?