Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

ömürcüm naılsın egzersiz yaptım yorulmuşum

nadiacım nasılsın

ablacım hosgeldın ...
ömur abla oylelerı ne yazıkkı var bnde sınır oluyorum ama yapacak bırsey yok kendı halıne bırakacaksın

Bilmeden falan diye şeyler söyleyip duygu sömürüsü yapmaya kalkma..bi insan bi rahatsızlığından bahsediyosa önce ona bi geçmiş olsun denir ve laylaylom yapılmaz tamam mı kırgınım hem de çok...

ben sanaaa neden duygu sömürüsüüü yapayımmmm ne çıkarım olabilir kiii sendennn aylardır gelmiorum ben zaten senin rahatsız olduğunu bilmiordum bileeeee kırılmaaa bana lütfen emin ol o kadar kötü günler geçirdim kiiiiiii dahaaaa yeni toparlanmaya başladım 2 gündür gelebiliorum kk ya daaaa

Ya julia ben de kötü günler geçirdim..buraya geldin neyin var dedin bi geçmiş olsun demeden benden bi sonraki mesaja atlayıp laylaylom yapmalar kahkaha smileyleri koymalar bunlar bana dokundu tamam mı..hiç bi şey demeden gitsen bu kadar kırılmam ama bu üzdü beni atamıyorum içimden..

Ne konuşcaksınız canım iş teklifimi

ısle ılgılı ama ıs teklıfı degıl ... bı kere daha cıktım gerı geldım ya ıse bunlar neden boyle yapıyo gel bı konusalım fılan dedı ama annemde fısteklemıs olabılır tabı

cnmmm yeminnn ederimmmm görmemişimm ve zaten durmuodum iikiz bileeee selam diyip kaçıosunnn dio her gelişimde içimden durmak bile gelmio insanın keyfi olmayıncaaaa kusura bakmaaaa ama yemn ederim görmedimmm geçmiş olsun cnmmmm

Artık çok geç ama teşekkür ederim yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…