Evet herkese söyleyelim tüm randevular iptal herkes burdaCuma gününe denk geliyorrrr yapalım valllla kutlarız çöşarız sonrada
Görüşürüz kolay gelsin bende çıkacam zaten
Ben kırıldım diyorum sen benim topiğime uğramamışsın diyosun kırıldığım insanın topiğine niye uğruycakmışım..sor burdaki herkese ben yazın neler yaşadım hala daha devam ediyo senin topiğine uğramayı düşüncemben buraya bile gelemedim be en azından gelip senin topiğine sen o kadar üzgünken altındaki mesaja şunu yapmadım
ben senin neyin olduğunu bile bilmiorum ömür tek tek msjları okumak o zamanlarda içimden bile gelmiodu iyi değildim işteeee sadece kendini değil birazda beni düşünnn bende ii değildimmm bende rahatsızdım sana ne diorum mantıklı düşünemiordum daha yeni düzeldimmmmm
İyi akşamlarrrrr
İkiz geldim benbenimki de yok bu akşam hadi kaynatalım
Aaaa bitek ikizmi bende geleyim ayol
Yedim sayılır eh işteSelam canım nehaber yedin mi yemeğini
Aaaa bitek ikizmi bende geleyim bacımmm
Haklı haklıHoşgeldin canım
Ben kesin burdayım diye beni çağırıyor
Yedim sayılır eh işteiyilik çay içiyorum senden naber
İkizle randevulaştık
Naber canım
Haklı haklıçok yogunum ben ya taşinmak ne zormuş hiç bilmiyodum ben yıka ütüle kaldır bi yandan diğer şeyleri kolile bittim yani
sen nasılsın canım
Haklı haklıçok yogunum ben ya taşinmak ne zormuş hiç bilmiyodum ben yıka ütüle kaldır bi yandan diğer şeyleri kolile bittim yani
sen nasılsın canım
Afiyet olsun
Bende iyi sayılırım canım
Canım ya tek başına mı yapıyosun kıyamamgeleyim diycem yardıma ama ne işe yararım ki
Sağol canım
Mutfağa gittim kendime çay mı yapsam nescafemi yapsam diye düşündümaklıma geldiniz bi güldüm
iyidir kuşumYedim sayılır eh işteiyilik çay içiyorum senden naber
İkizle randevulaştık
Naber canım
giderayak su ve elektrik baya gelicekKolay gelsin canım ben bilirim o zorluğu 3 ev değiştirdim
İyiyim bende sağol
Gel kuşum varlığın yeterCanım ya tek başına mı yapıyosun kıyamamgeleyim diycem yardıma ama ne işe yararım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?