Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

ben senin neyin olduğunu bile bilmiorum ömür tek tek msjları okumak o zamanlarda içimden bile gelmiodu iyi değildim işteeee sadece kendini değil birazda beni düşünnn bende ii değildimmm bende rahatsızdım sana ne diorum mantıklı düşünemiordum daha yeni düzeldimmmmm

Ben sana ne diyorum sen ne diyosun..ben sana demiyorum ki gelip benim niye hatırımı sormadın..ben hastayım gitmişim kaç gün hastanede yatmışım arkadaşlarımla bunu paylaşıyorum..sen geliyosun neyin var diyosun söylüyorum bi geçmiş olsun yok..beni atla bi sonraki mesaja in bi de kahkaha at bu benim kırıldığım anladın mı..ay yoruldum valla neyse ya offfff

İyi akşamlarrrrr

İkiz geldim ben benimki de yok bu akşam hadi kaynatalım

Haklı haklı çok yogunum ben ya taşinmak ne zormuş hiç bilmiyodum ben yıka ütüle kaldır bi yandan diğer şeyleri kolile bittim yani
sen nasılsın canım

Canım ya tek başına mı yapıyosun kıyamam geleyim diycem yardıma ama ne işe yararım ki

Kolay gelsin canım ben bilirim o zorluğu 3 ev değiştirdim
İyiyim bende sağol
giderayak su ve elektrik baya gelicek çamaşır,bulaşık mak ve ütü full hizmetimde

Canım ya tek başına mı yapıyosun kıyamam geleyim diycem yardıma ama ne işe yararım ki
Gel kuşum varlığın yeter hem ben sana yapıck iş bulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…