Gel canım hoşgeldin ahu ya temizliğe gidiyoruz ömür bize patates salatsı,börek,kek yapacak
Geçmiş olsun canım ne dedi doktor:26:
Merhabaniye kaşınıyosun ya benim bi komşum vardı iki kere hamile kaldı iki hamileliğini de kaşınarak geçirmişti:26:
Gel canım hoşgeldin ahu ya temizliğe gidiyoruz ömür bize patates salatsı,börek,kek yapacak
Geçmiş olsun canım ne dedi doktor:26:
Hoşgeldin abla
hala geçmedi mi kaşıntın :26::26:geçmiş olsun
hoşbuldum kızlarhamilelikten öncede vardı ömürcüm ne bela bişeymiş ya kendi doktorum diyorki bugun mantar olsa bu kadar dayanması imkansızdı allerjik bişey olabilir seninki:26::26:cildiyeci ise sakın ped vs. kullanma dedi saten kullanmıyorum dedim işte genital için temizleme jellerinden önerdi bende sebamed diğer ürünlerinden kullanıyordum ondan aldım
Benim menüde hep aynı
Benim var ya kasımda günüm var kendimi biraz geliştirmem lazım arkadaşlarım gelcek
hoşbuldum kızlarhamilelikten öncede vardı ömürcüm ne bela bişeymiş ya kendi doktorum diyorki bugun mantar olsa bu kadar dayanması imkansızdı allerjik bişey olabilir seninki:26::26:cildiyeci ise sakın ped vs. kullanma dedi saten kullanmıyorum dedim işte genital için temizleme jellerinden önerdi bende sebamed diğer ürünlerinden kullanıyordum ondan aldım
hazır söylersin dışardanhazır su böreği söylersin lezzetli oluyor yaş pasta kurabiye söylersin yanına da salata yaparsın yada haşlanmış patatesle yapıyorlar ya yoğurtlu öyle yaparsın ağzım sulandı ne menü ama
Allah Allah niye öyle oluyor ki :44::44:
hazır söylersin dışardanhazır su böreği söylersin lezzetli oluyor yaş pasta kurabiye söylersin yanına da salata yaparsın yada haşlanmış patatesle yapıyorlar ya yoğurtlu öyle yaparsın ağzım sulandı ne menü ama
Bu gidişle öyle olcak doyuramıycam ben sizi
kullanmam mıPamuklu iç çamaşırı kullanıyosun dimi
saolll....Geçmiş olsun canım
Sema acıktın galiba
Bu gidişle öyle olcak doyuramıycam ben sizi
Su böreği bende isterim
kullanmam mısaten vs. sevmiorum rahat olması lazım yumuşak o yuzden hep giyerim pamuklu hatta pamuklu parçalar hazırladım ped gibi ütüleyip kullanıyorum banamısın demioo
saolll....
bir bilsekk
Acıktım valla
bende bayılırım
Bende acıktım ne yesek
Kim bayılmazömür sevmiyor olabilir ama
Bende acıktım ne yesek
Kim bayılmazömür sevmiyor olabilir ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?