Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Şöförlere güven yok artıkkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 aslı sen çok şey kacırmısın ben kuzu

kızlar ben kacıyorum yemek falan yapıcam sonra ugrarım yıne öptüm siziopuyorumnanaktan

bıraz ıs yaptım geldım.ay cok dagınık bısey oldum evım temız ama dün temızledım heryerı bı güzel.

ıyiyim Aytülcüm..Boşver bırak dağınık kalsın yorma kendinikaydirigubbakcemile3

aynen öyle valla zaten bıraz dagınıktım sımdıde hepten dagıttım valla.en son hangı fılmı seyrettınız sen sık gıdıyorsun sonunda formdakı sınemamız acıldı kücük yer olunca:)bızım burda gösterım varsa belkı gıderız.

En son eyvah eyvaha gittik aytülcüm..Komedi güzel bi film..Bi önce de Vedaya gitmiştik..O da çok güzel..

burda galıba eyvaah eyvah yokms.esrefpasalılar,recep ıvedık,ay lav yu ve veda varmıs sımdı baktımda ınternetten neler var dıye.

Veda ya gidebilirsiniz..Güzel film..Atatürkün son zamanları..

dün gecede lostun gecen haftakı bölümüne baktım bakıcam demıstımde o bır öncekıymıs off ısler karıstı ıyce bıde lost bıterse neye bakıcaz her hafta sabırsızlıkla beklıyoruz bakmak için.gelsın bakalım koçiş siemaya yorgun olmassa gıderız.bugün yıgenımın dogum günü ablamın büyük kızının onunda yazılısı varmıs tam bugün gıtmedım ders calısamaz bız gelınce dıye yarın gıdeyım bari.

Nice yıllara yeğenine aytülcüm..Kaç yaşına bastı..

Lostu sorma bitince çok arıycaz:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…