Çok pis yattım gene idda dan yaaa6 maç, 5 i geliyor, 1 tanesine 4-6 gol oynamıstım 3 gol atmış sinirler, ömür yarın ki maçlar için abimin ağzından laf al ya
Çok pis yattım gene idda dan yaaa6 maç, 5 i geliyor, 1 tanesine 4-6 gol oynamıstım 3 gol atmış sinirler, ömür yarın ki maçlar için abimin ağzından laf al ya
Napıyım bütün gün yalovadaydım, kuzenlerle balıkçıya gittik, gırgır muhabbet rakı balık takıldık, ben rakısına takılmadım, az önce geldim eve
ay sen iddiamı oynuyorsun kim yatırdt seni galatamı
iwit abla, fena oynarım hemdelas palamas-almeria macı
bültene bakayım dur yarın için, abime laf arası sor ''askım su mac nolur, handikap olurmu ? +7 gol beklediğin maç varmı'' de :) çok sorarsa kardeşin soruyor dersinNe maçlar var sende
Heeeeeeeesen iddia mı oynuyorsun
BencedeOh ne güzel olmuş
iwit abla, fena oynarım hemdelas palamas-almeria macı
bültene bakayım dur yarın için, abime laf arası sor ''askım su mac nolur, handikap olurmu ? +7 gol beklediğin maç varmı'' de :) çok sorarsa kardeşin soruyor dersin
Heeeeeeee
Bencede
Bu ne lennnnn süper ligden niye değil
kızlar iyi gecelr hepinize ben yoruldum uykumda geldi yarın görüşürüz
İyi geceler ablişkızlar iyi gecelr hepinize ben yoruldum uykumda geldi yarın görüşürüz
Semaaa yaracağım beynini bakgözduş iddia oynamak haram
+7 maç lazım, oran onlarda, diğerlerini bende az çok bilebiliyorum, bir ara japonya 3. ligini bile takip ediyordum sjsjksjksjksjsjkjksjksjksjkBen hiç bilmem eşim de bilir bunu bu şekilde sorarsam iddiamı oynuyosun sen der
bende kaçtım kızlar
iyi geceler
İyi geceler abliş
Semaaa yaracağım beynini bakTahmin bu tahmin, beynimin hakkı niye haram oluyormuş
+7 maç lazım, oran onlarda, diğerlerini bende az çok bilebiliyorum, bir ara japonya 3. ligini bile takip ediyordum sjsjksjksjksjsjkjksjksjksjk
Birde yarın sizin bjk ile maçınız var, o nolur, sivas-bursa nolur ?
Nasılsa bizi biliyor, sıkıştırırsa benim sorduğumu söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?