evet canım gastritim var çok çekiyorumlahana iyi geliyomuş öyle okudum nette ama pırt yapıyo oo doğru bi yere çıkmıyorum utancımdan
sağol dünyaherkes iyi olsun
Doğru ıp dan engellesinler
Amin canım inşallah
Sen cezaları daha iyi biliyosun
Birde bu topictekilerin ilişkisini bilmiyor gözdem burda rahat birşeyler yaptıysa arkasında bizim olduğumuzu biliyor..o yeni geldi mesajında neler oldu falan filan diye samimi bir şekilde konuşuyor
Doğru ıp dan engellesinler
Amin canım inşallah
Sen cezaları daha iyi .biliyosun
Birde bu topictekilerin ilişkisini bilmiyor gözdem burda rahat birşeyler yaptıysa arkasında bizim olduğumuzu biliyor..o yeni geldi mesajında neler oldu falan filan diye samimi bir şekilde konuşuyor
evet ya engellesinle kimseninde huzurnu bozmasın
dün birde güzel konuşuyorki ömürle abla diye
gözdemi karalamaya çalışıyor
evet canım gastritim var çok çekiyorumlahana iyi geliyomuş öyle okudum nette ama pırt yapıyo oo doğru bi yere çıkmıyorum utancımdan
sağol dünyaherkes iyi olsun
Ya biliyosunuz ben her gelen insanla konuşmaya ilgilenmeye çalışıyorum keyfim yerinde olduğu sürece ama huzurumuzu bozan birini de istemem yani
evet ya engellesinle kimseninde huzurnu bozmasın
dün birde güzel konuşuyorki ömürle abla diye
gözdemi karalamaya çalışıyor
Heee ben de yedim
Zaten farkındaysan ben ona konuyu bilmiyorum ama tek bildiğim gözdemin durup dururken kimseyi kırmayacağıdır dedim ondan sonra gitti
haklısın canım midem gazdan şişityo artıkk görsen:26: aman pırtlayayım da ağrı olmasınİyi olda canım diğeri önemli değil
Ya biliyosunuz ben her gelen insanla konuşmaya ilgilenmeye çalışıyorum keyfim yerinde olduğu sürece ama huzurumuzu bozan birini de istemem yani
Herkesle çok muhabbet etme boşver bir deneme süresi koyalım bundan sonrauygun görürsek devam ederiz
Ama işin şakası bizim topic çok seviyeli bozmasınlar
Heee ben de yedim
Zaten farkındaysan ben ona konuyu bilmiyorum ama tek bildiğim gözdemin durup dururken kimseyi kırmayacağıdır dedim ondan sonra gitti
haklısın canım midem gazdan şişityo artıkk görsen:26: aman pırtlayayım da ağrı olmasın
sen napıyosun, yavruların nasıl
yok bacım yok daha gelemez odiğer topikte nde atılmıştı
haklısın canım midem gazdan şişityo artıkk görsen:26: aman pırtlayayım da ağrı olmasın
sen napıyosun, yavruların nasıl
yok bacım yok daha gelemez odiğer topikte nde atılmıştı
Hatta aramızda toplantı yapıp durum değerlendirmesi yapalım uygun olursa aramıza alırız
Hatta aramızda toplantı yapıp durum değerlendirmesi yapalım uygun olursa aramıza alırız
Bi de kudret narı var canım alsana benim kuzenim midesini öyle geçirmişti:26:
evet farkındayım tabiki
sen konuşmak istemedikçe o uzattı,baktıki senden hayır yok çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?