Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Doğru ıp dan engellesinler

Amin canım inşallah

Sen cezaları daha iyi biliyosun

Birde bu topictekilerin ilişkisini bilmiyor gözdem burda rahat birşeyler yaptıysa arkasında bizim olduğumuzu biliyor..o yeni geldi mesajında neler oldu falan filan diye samimi bir şekilde konuşuyor

evet ya engellesinle kimseninde huzurnu bozmasın

dün birde güzel konuşuyorki ömürle abla diye
gözdemi karalamaya çalışıyor

Birde bu topictekilerin ilişkisini bilmiyor gözdem burda rahat birşeyler yaptıysa arkasında bizim olduğumuzu biliyor..o yeni geldi mesajında neler oldu falan filan diye samimi bir şekilde konuşuyor

Ya biliyosunuz ben her gelen insanla konuşmaya ilgilenmeye çalışıyorum keyfim yerinde olduğu sürece ama huzurumuzu bozan birini de istemem yani

evet canım gastritim var çok çekiyorumlahana iyi geliyomuş öyle okudum nette ama pırt yapıyo oo doğrubi yere çıkmıyorum utancımdan

sağol dünyaherkes iyi olsun

Bi de kudret narı var canım alsana benim kuzenim midesini öyle geçirmişti:26:

Ya biliyosunuz ben her gelen insanla konuşmaya ilgilenmeye çalışıyorum keyfim yerinde olduğu sürece ama huzurumuzu bozan birini de istemem yani

Herkesle çok muhabbet etme boşver bir deneme süresi koyalım bundan sonrauygun görürsek devam ederiz
Ama işin şakası bizim topic çok seviyeli bozmasınlar

evet ya engellesinle kimseninde huzurnu bozmasın

dün birde güzel konuşuyorki ömürle abla diye
gözdemi karalamaya çalışıyor

Heee ben de yedim

Zaten farkındaysan ben ona konuyu bilmiyorum ama tek bildiğim gözdemin durup dururken kimseyi kırmayacağıdır dedim ondan sonra gitti

İyi olda canım diğeri önemli değil
haklısın canım midem gazdan şişityo artıkk görsen:26: aman pırtlayayım da ağrı olmasın

sen napıyosun, yavruların nasıl

yok bacım yok daha gelemez odiğer topikte nde atılmıştı

Herkesle çok muhabbet etme boşver bir deneme süresi koyalım bundan sonrauygun görürsek devam ederiz
Ama işin şakası bizim topic çok seviyeli bozmasınlar

Hatta aramızda toplantı yapıp durum değerlendirmesi yapalım uygun olursa aramıza alırız

Heee ben de yedim

Zaten farkındaysan ben ona konuyu bilmiyorum ama tek bildiğim gözdemin durup dururken kimseyi kırmayacağıdır dedim ondan sonra gitti

evet farkındayım tabiki
sen konuşmak istemedikçe o uzattı,baktıki senden hayır yok çıktı

haklısın canım midem gazdan şişityo artıkk görsen:26: aman pırtlayayım da ağrı olmasın

Evet canım orası öyle
İyiyim canım sağoliyler çok şükür kızlar okula gidiyorlar,ufaklıkta evde uğraşıp duruyoruz

Gelirse de göreceği vargittiği her yerden kovuluyo zaten bi kendini sorgulasın oturup

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…