Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

ya duydum onu da korkuyorum. ya ishal yaparsahangi markayı almış kuzenin? ben bal yiyorum o da iyi geliyo

Hiç bilmiyorum canım ya ama nerden baksan 10 sene falan oldu :26: ishal yapıyosa seni rahatsız eder bi de boşver o zaman

Hatta aramızda toplantı yapıp durum değerlendirmesi yapalım uygun olursa aramıza alırız
bence de
Gelirse de göreceği vargittiği her yerden kovuluyo zaten bi kendini sorgulasın oturup
aile sorunları varmış öyle yazmıştı kerinin topiğinde. hepimizde sorun var anacım küfrediyoz mu
hatta bazı sorular filan hazırlayalım deneriz bir süre

green card başvurusu gibi

onu bırakmıyorlar
Ya geliyosun bi şey olduğunu görüyosun ama ne bi de ben sadece gözdoşu gördüm banlanmış başka topikte bi tartışma falan oldu sandım önce:26:sonra o geldi işte ikinci üyelikle gittim öteki üyeliğine baktımmmm onunla bi şey olmuşbilsem dün akşam haklardım
heee tamam ben hemen araştırmaya başlarım

Neyse bir daha böyle bir olay olunca sana özelden bilgi veririm

Mesajların silinmesi kötü olmuş kalsaydı görseydim bak neler oluyodu
şimdik gözdoş onu bburdan kışkışlamış kibarca.o da küfretmş olay bu o... lar falan yazmış
zerdeçal da iyi geliyomuş mideye zeboş
nasıl tüketcem canım:26:
Hiç bilmiyorum canım ya ama nerden baksan 10 sene falan oldu :26: ishal yapıyosa seni rahatsız eder bi de boşver o zaman

evet boşvereyim. bi de ishallle uğraşmayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…