Evet canım orası öyle
İyiyim canım sağoliyler çok şükür kızlar okula gidiyorlar,ufaklıkta evde uğraşıp duruyoruz
Tamam soruları sen hazırlahatta bazı sorular filan hazırlayalım deneriz bir süre
:13:Tamam öyle yapalım
Mesajların silinmesi kötü olmuş kalsaydı görseydim bak neler oluyodu
ya duydum onu da korkuyorum. ya ishal yaparsahangi markayı almış kuzenin? ben bal yiyorum o da iyi geliyo
ya duydum onu da korkuyorum. ya ishal yaparsahangi markayı almış kuzenin? ben bal yiyorum o da iyi geliyo
Tamam soruları sen hazırlakazık olsun
sen zaten inceliyosun bize bilgi verirsin
bence deHatta aramızda toplantı yapıp durum değerlendirmesi yapalım uygun olursa aramıza alırız
aile sorunları varmış öyle yazmıştı kerinin topiğinde. hepimizde sorun var anacım küfrediyoz muGelirse de göreceği vargittiği her yerden kovuluyo zaten bi kendini sorgulasın oturup
hatta bazı sorular filan hazırlayalım deneriz bir süre
Tamam soruları sen hazırlakazık olsun
sen zaten inceliyosun bize bilgi verirsin
Ya geliyosun bi şey olduğunu görüyosun ama neonu bırakmıyorlar
heee tamam ben hemen araştırmaya başlarım
Ya geliyosun bi şey olduğunu görüyosun ama nebi de ben sadece gözdoşu gördüm banlanmış başka topikte bi tartışma falan oldu sandım önce:26:sonra o geldi işte ikinci üyelikle gittim öteki üyeliğine baktımmmm onunla bi şey olmuş bilsem dün akşam haklardım
bence de
aile sorunları varmış öyle yazmıştı kerinin topiğinde. hepimizde sorun var anacım küfrediyoz mu
green card başvurusu gibi
şimdik gözdoş onu bburdan kışkışlamış kibarca.o da küfretmş olay buMesajların silinmesi kötü olmuş kalsaydı görseydim bak neler oluyodu
nasıl tüketcem canım:26:zerdeçal da iyi geliyomuş mideye zeboş
Hiç bilmiyorum canım ya ama nerden baksan 10 sene falan oldu :26: ishal yapıyosa seni rahatsız eder bi de boşver o zaman
Sorunlara bakarsan benim kk nın altını üstüne getirmem lazım
Hoşbulduk İkizcanBu kadar hasretlik yeter dedi üst mertebe gel bakalım dedi geldimmmm
Sorunlara bakarsan benim kk nın altını üstüne getirmem lazım
Neyse bir daha böyle bir olay olunca sana özelden bilgi veririm
Valla ya keşke bana özelden konuyu kısaca yazsaydınız gelirse yolla gitsin deseydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?