Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Handan abla nerde acaba:44:
Çok duramıyacağım ama sonra eşim evde bugün fırsat bulamam bakayım dedim
Hava bozuk burda

Handan abla eşinin kan tahlilleri yapılcakmış oraya gidecekti işe giderse gelcek

Evet biliyorum eşin evde olur bugün dün akşam yoktu

Hayır canım etmiyorum,hatta bu beni nerde bulmuş diye cevaplarına konularına bakıyorumBazısının benimle alakası bile yok

O kadar uğraşamam

Ben de kabul etmiyorum zaten çoğu insanı da çıkardım listemden

Ya bu topiğe uğruyolar görüyolar ya da başka bi yerde bi mesajımızı görüyolardıgerçi ben dizilere yazıyorum bazen bi tek

Ben yine başka topiclerde geziyorum sen hep burdasın seni nerde buluyorlar
Ya arkadaş olmak önemli değil ama mesela resim falan eklediğinde arkadaşların dışında görmelerini istemiyorsun falan

Ben yine başka topiclerde geziyorum sen hep burdasın seni nerde buluyorlar
Ya arkadaş olmak önemli değil ama mesela resim falan eklediğinde arkadaşların dışında görmelerini istemiyorsun falan

Beni de burda buluyolardır ne de olsa popüler bi topiğiz ziyaretçilerimizde çok

Evet ben resim eklemiyorum gerçibenim de bıdığımı görmesin kimse nazar değer kuşuma

Beni de burda buluyolardır ne de olsa popüler bi topiğiz ziyaretçilerimizde çok

Evet ben resim eklemiyorum gerçibenim de bıdığımı görmesin kimse nazar değer kuşuma

Evet öyleyiz
Yani görmesinler
Canım ben çıkıyorum kızları okula götüreceğim

Son düzenleme:
Selamınnnnn helloo şekerlerrrrr ben geldimmmmmm yemek yapacam daha battaniyeyi kuru temizlemeye verecem migrosa gitmem lazım ..

Herkesler iyidir umarımmmmm

Selamınnnnn helloo şekerlerrrrr ben geldimmmmmm yemek yapacam daha battaniyeyi kuru temizlemeye verecem migrosa gitmem lazım ..

Herkesler iyidir umarımmmmm

Selam kayganacımmm nasıl çıktı arturun tahlilleri aldınız mı

kolay gelsin işlerini bitir gel benimde battaniyeyi vermem lazım kuru temizlemeye lazım oluyo artık

Azraile mesaj attım gel beni al diye o da mesaj atmış ş...sizlere inat yaşa diye!!!

Selam kayganacımmm nasıl çıktı arturun tahlilleri aldınız mı

kolay gelsin işlerini bitir gel benimde battaniyeyi vermem lazım kuru temizlemeye lazım oluyo artık

Selammm gelincim aldık sonuçları iyi çıktı dr sigarayı bırakın dedi,bizde karı koca sigara bıralkma merkezine gittik 1 kasıma randevu aldık bakalım ne olacak ..

Halledeyim hemen ya işler de bitsin ince pike vardı da yetmiyor artık battaniye şart oldu

Kimi mal mülk peşinde
Kimi şan şöhret peşinde
Kimi kız kimi erkek peşinde
Bilmiyorlar ki azrail hepsinin peşinde!

Bırakın ablacım ya artık iyi olur bundan sonra dumansız bi yaşam olsun sizin için

Hallet abla bitsin işlerin rahat oturursun

Ben de bugünlerde üşüyorum kanım düşük yakan iğnelerim gelmedi daha gelse iğne olcam:18:

''Düşmanların mı var? Ne hoş. Bu hayatta bazı konularda karakterli bir duruş sergilemişsin demektir.''
' Churcill '

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…