İyi yaptın ben de yalnızım topikte kimse yok
Tanımadığım insanlar neden arkadaşlık teklif ederler kisen kabul etmiyosun dimi ikizcim öyle olunca
Handan abla nerde acaba:44:
Çok duramıyacağım ama sonra eşim evde bugün fırsat bulamam bakayım dedim
Hava bozuk burda
Hayır canım etmiyorum,hatta bu beni nerde bulmuş diye cevaplarına konularına bakıyorumBazısının benimle alakası bile yok
Handan abla eşinin kan tahlilleri yapılcakmış oraya gidecekti işe giderse gelcek
Evet biliyorum eşin evde olur bugün dün akşam yoktu
O kadar uğraşamam
Ben de kabul etmiyorum zaten çoğu insanı da çıkardım listemden
Öyle yap canım ekleme:13:
Arkadaş olcak da nolcak acaba iki kelime etmemişiz birbirimizi tanımıyoruz dimi ama
Evet ya bende bunu anlamıyorumBirde nerde buluyorlarsa
Ya bu topiğe uğruyolar görüyolar ya da başka bi yerde bi mesajımızı görüyolardıgerçi ben dizilere yazıyorum bazen bi tek
Ben yine başka topiclerde geziyorum sen hep burdasın seni nerde buluyorlar
Ya arkadaş olmak önemli değil ama mesela resim falan eklediğinde arkadaşların dışında görmelerini istemiyorsun falan
Beni de burda buluyolardır ne de olsa popüler bi topiğiz ziyaretçilerimizde çok
Evet ben resim eklemiyorum gerçibenim de bıdığımı görmesin kimse nazar değer kuşuma
Evet öyleyiz
Yan görmesinler
Canım ben çıkıyorum kızları okula götüreceğim
Selamınnnnn helloo şekerlerrrrr ben geldimmmmmmyemek yapacam daha battaniyeyi kuru temizlemeye verecem migrosa gitmem lazım ..
Herkesler iyidir umarımmmmm
Selam kayganacımmmnasıl çıktı arturun tahlilleri aldınız mı
kolay gelsin işlerini bitir gelbenimde battaniyeyi vermem lazım kuru temizlemeye lazım oluyo artık
Selammm gelincimaldık sonuçları iyi çıktı dr sigarayı bırakın dedi,bizde karı koca sigara bıralkma merkezine gittik 1 kasıma randevu aldık bakalım ne olacak ..
Halledeyim hemen ya işler de bitsinince pike vardı da yetmiyor artık battaniye şart oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?